MKL-1
MKL-2
MKL-3

Profil Perusahaan

Henan Mecru Heavy Industry Technology Co., Ltd. dumunung ing Zhengzhou, Provinsi Henan, sing dipérang dadi area kantor lan area pabrik, jembaré 35.000 meter persegi, kalebu luwih saka 30.000 meter persegi area pabrik.Perusahaan iki duwe luwih saka 200 karyawan.Mecru Heavy Industry Technology Co.,LTD.minangka pabrikan lan khusus ing riset, produksi, lan dodolan pabrik crushing lan screening cerdas.Minangka promotor industri pangolahan agregat pasir lan kerikil lan industri pangolahan bahan mineral, MECRU ngupayakake nyedhiyakake teknologi, peralatan lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.

Sinau luwih lengkapindeks_btn
  • -
    Tim R&D
  • -
    karyawan
  • -
    Area pabrik
  • -
    Negara ekspor
item_icon
Lini Produksi Pasir Kerikil Sungai Hunan

Lini Produksi Pasir Kerikil Sungai Hunan

Kanthi pangembangan ekonomi sing terus-terusan lan pangembangan industri real estate, konsumsi pasir alam lan ...

item_icon
280T / h Construction Sampah Line pembuangan ing Quzhou

280T / h Construction Sampah Line pembuangan ing Quzhou

Kanthi perkembangan ekonomi, sampah konstruksi saya tambah akeh, sing biasane dibuwang ing TPA utawa akumulasi ing wilayah terpencil ...

item_icon
Proyek Screening 420T / h ing Kongo

Proyek Screening 420T / h ing Kongo

Amarga lack of produktivitas baris screening asli customer, asil ing efficiency kurang, wis akeh kena pengaruh produksi ...

item_icon
Lini produksi Semen Anhui

Lini produksi Semen Anhui

A baris produksi dumadi saka seri peralatan digunakake kanggo gawé semen.Iku utamané dumadi saka crushing lan prehomogenization, bahan mentahan ...

Daur ulang lan ...
Daur ulang lan nggunakake maneh sampah padhet—— China Cr...

Kanthi pangembangan pembangunan infrastruktur kutha, kacepetan metabolisme kutha saya tambah cepet.Akeh bangunan lawas wis dibongkar kanggo mbangun bangunan anyar sing apik banget lan apik.Limbah konstruksi wis diprodhuksi ing wektu sing padha, , sing bener-bener ngalangi ...

Juli/21/2022
Bisa coal gangue b...
Apa gangue batu bara bisa digunakake kanggo nggawe pasir?Kang san...

Gangue batubara minangka limbah padat sing dibuwang saka proses pertambangan batubara lan proses cuci batubara.Gangue batu bara ora mung minangka sumber mineral kanthi panyimpenan sing akeh, nanging uga minangka bahan mentah gawe pasir sing berkualitas tinggi.Bisa dibandhingake karo pasir alam babagan kinerja produksi lan ...

Juli/07/2022
Popularisasi saka ...
Popularisasi Mecru∣Kauntungan praktis saka...

Komponen utama watu gamping yaiku kalsium karbonat, sing nduweni macem-macem sumber, macem-macem kegunaan, lan biaya sing relatif murah.Umumé, ing proses panggunaan, kudu ngalami proses jero kayata crushing, crushing lan grinding sadurunge bisa ditrapake ing kabeh garis.Kapur lan kapur a...

27 Juni 2022
Akeh perusahaan raksasa ...
Akeh perusahaan raksasa mlebu agregat kerikil ...

Kanthi kemajuan pembangunan peradaban ekologis China, akeh provinsi lan kutha sing sukses ngetokake kabijakan larangan pertambangan pasir lan kerikil.Peningkatan standar lingkungan, pambangunan tambang ijo lan mint skala gedhe lan gedhe ...

27 Juni 2022
Hare eksklusif...
Lini produksi penghancur batu keras eksklusif ...

Pungkasan, kita nyebataken bilih pangolahan hard rock tansah ngganggu para pelanggan.Mecru wis melu banget ing bidang crushing lan screening sajrone pirang-pirang taun.HPG multi-silinder cone crusher dirancang lan diprodhuksi khusus kanggo hard rock crusher nggabungake mechanical, hyd ...

Januari 19/2022