Mesin Flotasi tambang sing akurat dhuwur

Katrangan singkat:

Bidang aplikasi: Utamane digunakake kanggo misahake mineral logam kayata emas, salaka, tembaga, wesi, timbal, seng, molybdenum, nikel, aluminium, etc. Uga bisa digunakake kanggo pilihan saka logam ferrous lan non-logam.
Bahan sing ditrapake: mineral logam kayata emas, perak, tembaga, wesi, timbal, seng, molibdenum, nikel, aluminium, lan logam ferrous lan non-logam.
Kapasitas produksi: 0,18-30m³ / min


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Mesin flotasi utamane digunakake kanggo misahake emas, perak, tembaga, wesi, timbal, seng, molybdenum, nikel, aluminium lan mineral logam liyane.Uga bisa digunakake kanggo misahake logam ferrous lan non-logam.Iku peralatan beneficiation penting ing baris produksi flotasi.Mesin flotasi sing diprodhuksi dening Mecru nduweni macem-macem jinis, model lengkap, akurasi pangurutan sing dhuwur nalika digunakake, lan kapasitas pangolahan unit sing kuwat.

hfd

Kaluwihan produk:

1. Gelembung cilik, distribusi relatif seragam, rasio pengayaan gedhe, lan tingkat pemulihan dhuwur, sing cocok kanggo pamisahan mineral sing apik;
2. Akurasi ngurutake dhuwur, lan kemampuan pangolahan unit kuwat.
3. Kabeh mesin nduweni struktur sing prasaja, pangopènan sing trep, produksi sing aman lan hemat energi.
4. Liwat konfigurasi sing cukup, produksi otomatis bisa gampang diwujudake.

Prinsip Kerja:

Motor V-belt drive drive impeller kanggo muter, ngasilaken efek centrifugal kanggo mbentuk tekanan negatif.Ing tangan siji, nyedot hawa sing cukup kanggo nyampur karo slurry mineral.Ing sisih liya, nyemprotake slurry mineral dadi campuran obat.Mbentuk umpluk mineralized, nggawe umpluk naleni mineral ngambang ing lumahing mineral slurry lan banjur mbentuk umpluk mineralized.Nyetel dhuwur saka gapura kanggo ngontrol tingkat Cairan, supaya umpluk migunani wis scraper metu dening scraper.

Parameter produk:

Model Volume efektif (m³) Kapasitas (m³ / min) Diameter impeller Impeller RPM(r/min) Tekanan angin blower (kpa) Jumlah nyedhot udara (m³ / ㎡min Daya motor (kw) Unit bobot sel (t) pangandikan
Kanggo agitating Kanggo scraper
BS-K2.2 2.2 0.5-3 420 260 ≥15 2-3 5.5 1.1 1.8 Perlu konfigurasi tangga
BS-K4 4 0.5-4 500 220.230 ≥17 3-6 7.5 1.1 2.6
BS-K6 6 1-6 650 197 ≥21 4-10 18.5 1.1 3.8
BS-K8 8 1-8 650 180.190 ≥21 4-10 15 1.1 6.5
BS-K16 16 2-15 750 160.170 ≥27 6-15 30 1.1 9.2
BS-K24 24 7-20 830 154.159 ≥29 8-18 37 1.1 10.4
BS-K38 38 10-30 910 141 ≥34 10-20 45 1.1 12.7
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita