kaca_banner2

Profil Perusahaan

Henan Mecru Heavy Industry Technology Co., Ltd. dumunung ing Zhengzhou, Provinsi Henan, sing dipérang dadi area kantor lan area pabrik, jembaré 35.000 meter persegi, kalebu luwih saka 30.000 meter persegi area pabrik.Perusahaan iki duwe luwih saka 200 karyawan.Mecru Heavy Industry Technology Co.,LTD.minangka pabrikan lan khusus ing riset, produksi, lan dodolan pabrik crushing lan screening cerdas.Minangka promotor industri pangolahan agregat pasir lan kerikil lan industri pangolahan bahan mineral, MECRU ngupayakake nyedhiyakake teknologi, peralatan lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.

Ing 2019, Mecru Heavy Industry lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 lan sertifikasi CE, lan diidentifikasi minangka "perusahaan ilmu pengetahuan lan teknologi" ing 2020. Perusahaan kasebut duwe pusat R&D profesional, kanthi sistem desain R&D lengkap, melu ing pertambangan crushing lan peralatan screening manufaktur lan peralatan pangolahan pasir, peralatan pangolahan mineral, peralatan produksi semen lan kapur R & D lan aktivitas industrialisasi.Perusahaan ora mung duwe hak properti intelektual paten penemuan sawijining, nanging uga duwe sawetara paten liyane, produk sing diekspor menyang Rusia, Malaysia, Indonesia, Turki, Kanada, Afrika lan liyane saka 60 negara lan wilayah.

Sertifikasi CE

Asosiasi IQNet—Jaringan Sertifikasi Internasional

Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu (2)

Sertifikasi sistem manajemen mutu

Dhukungan Layanan

Inovasi ilmiah lan teknologi minangka pondasi lan tenaga pendorong pangembangan jangka panjang perusahaan.Riset lan pangembangan lan inovasi sing terus-terusan minangka alasan penting kanggo MECRU dadi pimpinan industri penggilingan lan penyaringan pasir lan watu.Miturut umpan balik pelanggan sing diklumpukake lan pangembangan industri, MECRU bakal nganyarke lan nambah produk saben taun.

MECRU karo produk lan layanan saka kualitas dhuwur lan diferensiasi kanggo entuk imortality, lan kanggo ningkataké proses promosi merek perusahaan.Staff kanggo tumindak apik kanggo pembangunan, nguber kualitas luwih kita unremitting efforts kanggo goal.

MECRU duwe pra-sale, sale, layanan sawise-sales sampurna, setya nyediakake layanan banget kanggo pelanggan.Saka pemasaran lan promosi perdagangan internasional nganti negosiasi perdagangan internasional, lan layanan teknis lan dhukungan sawise-sales, MECRU wis mboko sithik nggawe sistem layanan perdagangan dhewe, nglayani akeh negara lan wilayah ing omah lan ing luar negeri.

Minangka promotor pangolahan agregat pasir lan watu lan industri perawatan mineral, Mecru tansah setya nyedhiyakake pangguna kanthi teknologi, proses, teknologi lan layanan sing apik.

Nilai Mecru

Nilai Inti Mecru

Manut integritas, inovasi inisiatif, nguber kualitas, ningkatake layanan, berorientasi wong, kerja tim

Tetep Kanthi Integritas

Integritas minangka dhasar centennial.Iman sing apik minangka prinsip dhasar kegiatan perusahaan, Mecru nganggep pelanggan minangka mitra pertumbuhan, kabeh karyawan adhedhasar iman sing apik.

Njupuk Inisiatif Kanggo Inovasi

Inovasi ilmiah lan teknologi minangka pondasi lan tenaga pendorong pangembangan jangka panjang perusahaan.Riset lan pangembangan lan inovasi sing terus-terusan minangka alasan penting kanggo Mecru dadi pimpinan industri penggilingan lan penyaringan pasir lan watu.Miturut umpan balik pelanggan sing diklumpukake lan pangembangan industri, Mecru bakal nganyarke lan nambah produk saben taun.

Ngudi Kualitas

Mecru entuk evergreen kanggo kualitas lan diferensiasi produk lan layanan, lan promosi promosi merek perusahaan.Staff berkembang kanthi tumindak sing apik kanggo pangembangan, nguber kualitas sing luwih apik yaiku upaya sing ora bisa ditindakake kanggo tujuan kasebut.

Apa Pilih Kita

01

Layanan Sampurna

Mecru duwe pra-sale, sale, layanan sawise-sales sampurna, setya kanggo nyedhiyani pelanggan karo layanan banget, supaya padha aran ing ngarep.

02

Sijine Wong First

Mecru nyerep bakat ing industri lan mbangun platform kanggo nuduhake nilai urip kanggo saben karyawan.Nggawe lingkungan kerja lan sinau sing apik, lan nyedhiyakake perawatan kesejahteraan lan ruang pertumbuhan sing apik, nglatih wong, olahraga wong, nggawa wong.Ngajeni prestasi karyawan, menehi kepercayaan penuh marang kawicaksanan lan kemampuan karyawan.

03

Kolaborasi Tim

Bebarengan iku tim.Mecru attaches gedhe wigati kanggo kemampuan individu karyawan, lan mbayar manungsa waé liyane kanggo kemampuan tim sakabèhé saka tim.Tim sing apik banget yaiku pembawa kemajuan Mecru, lan kemampuan kerjasama tim nemtokake kecepatan kemajuan Mecru.

Pameran

exv (2)

exv (3)

exv (4)

exv (5)

exv (6)

exv (7)

exv (8)

exv (1)