Tipe kuwat grinding Ball mill

Katrangan singkat:

Wilayah sing ditrapake: semen, silikat, bahan konstruksi anyar, bahan refraktori, pupuk kimia, klamben logam ireng lan non-ferrous, kaca lan industri keramik.
Bahan sing ditrapake: fly ash, watu gamping, kuarsa, bubuk aluminium, bubuk batu bara, slag baja, bijih, potash feldspar, bijih wesi, slag wesi, slag aluminium, silikon karbida, alumina, gangue batu bara, lsp.
Kapasitas: 0.65-615T / h


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Ball mill minangka piranti utama kanggo ngremukake bahan mentah maneh sawise rusak.Iki digunakake akeh ing semen.silikat, matcrials construction anyar, bahan refractary, fertilizes, klamben bijih logam ireng lan non-ferrous, industri keramik kaca, etc.

Kaluwihan produk:

1. Nggunakake bantalan rolling tinimbang bantalan geser, nyuda gesekan, luwih gampang digarap.
2. Nganggo bahan tahan nganggo kekuatan dhuwur, nyandhang cilik, nyimpen bahan lan nyuda sampah.
3. Sawise desain cukup saka Mecru Heavy Industry, peralatan wis efficiency mecah dhuwur ing proses mecah lan nambah kacepetan mecah, supaya output wis apik.
4. Kualitas produk sing apik banget, kemungkinan gagal nalika produksi, saéngga nyuda biaya operasi lan biaya pangopènan pelanggan.

Prinsip Kerja:

Material liwat dipakani poros kothong roto-roto menyang bin pisanan ball mill.Silos wis mandegake utawa piring lapisan corrugated ngemot macem-macem ukuran bal baja, rotasi silinder nggawe gaya centrifugal kanggo nggawa bal baja kanggo tingkat tartamtu.Sawise tiba saka papan sing dhuwur, bal baja nduweni pengaruh gedhe lan efek mecah ing materi kasebut.Sawise materi wis coarse ing bin pisanan, lumebu ing bin kapindho liwat partisi lapisan siji.Silo kasebut dilengkapi piring lapisan sing rata lan bal baja kanggo luwih tliti bahan kasebut.Materi pungkasan dibuwang liwat piring grate kanggo ngrampungake penggilingan.

1603

3502

3249673714_6042d2c4f2_o

1387524533169p

Parameter produk:

Parameter Teknis Ball Mill

Model RPM Silinder (r/min) Beban bal (t) Ukuran feeding (mm) Pengisian ukuran (mm) Kapasitas (t/h) Daya (kw) Bobot (t)
Ф900×1800 36-38 1.5 ≤20 0,075-0,89 0.65-2 18.5 5.85
Ф900×3000 36 2.7 ≤20 0,075-0,89 1.1-3.5 22 6.98
Ф1200×2400 36 3 ≤25 0,075-0,6 1.5-4.8 30 13.6
Ф1200×3000 36 3.5 ≤25 0.074-0.4 1.6-5 37 14.3
Ф1200×4500 32.4 5 ≤25 0.074-0.4 1.6-5.8 55 15.6
Ф1500×3000 29.7 7.5 ≤25 0.074-0.4 2-5 75 19.5
Ф1500×4500 27 11 ≤25 0.074-0.4 3-6 110 22
Ф1500×5700 28 12 ≤25 0.074-0.4 3.5-6 130 25.8
Ф1830×3000 25.4 11 ≤25 0.074-0.4 4-10 130 34.5
Ф1830×4500 25.4 15 ≤25 0.074-0.4 4.5-12 155 38
Ф1830×6400 24.1 21 ≤25 0.074-0.4 6.5-15 210 43
Ф1830×7000 24.1 23 ≤25 0.074-0.4 7.5-17 245 43.8
Ф2100×3000 23.7 15 ≤25 0.074-0.4 6.5-36 155 45
Ф2100×4500 23.7 24 ≤25 0.074-0.4 8-43 245 56
Ф2100×7000 23.7 26 ≤25 0.074-0.4 12-48 280 59.5
Ф2200×4500 21.5 27 ≤25 0.074-0.4 9-45 280 54.5
Ф2200×6500 21.7 35 ≤25 0.074-0.4 14-26 380 61
Ф2200×7000 21.7 35 ≤25 0.074-0.4 15-28 380 62.5
Ф2200×7500 21.7 35 ≤25 0.074-0.4 15-30 380 64.8
Ф2400×3000 21 23 ≤25 0.074-0.4 7-50 245 58
Ф2400×4500 21 30 ≤25 0.074-0.4 8.5-60 320 72
Ф2700×4000 20.7 40 ≤25 0.074-0.4 22-80 380 95
Ф2700×4500 20.7 48 ≤25 0.074-0.4 26-90 480 102
Ф3200×4500 18 65 ≤25 0.074-0.4 Miturut kahanan proses 630 149
Ф3600×4500 17 90 ≤25 0.074-0.4 Miturut kahanan proses 850 169
Ф3600×6000 17 110 ≤25 0.074-0.4 Miturut kahanan proses 1250 198
Ф3600×8500 18 131 ≤25 0.074-0.4 45.8-256 1800 260
Ф4000×5000 16.9 121 ≤25 0.074-0.4 45-208 1500 230
Ф4000×6000 16.9 146 ≤25 0.074-0.4 65-248 1600 242
Ф4000×6700 16.9 149 ≤25 0.074-0.4 75-252 1800 249
Ф4500×6400 15.6 172 ≤25 0.074-0.4 84-306 2000 280
Ф5030×6400 14.4 216 ≤25 0.074-0.4 98-386 2500 320
Ф5030×8300 14.4 266 ≤25 0.074-0.4 118-500 3300 403
Ф5500×8500 13.8 338 ≤25 0.074-0.4 148-615 4500 525
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Produk Khusus

Bali menyang Produk