kaca_banner2

Tanduran beneficiation

  • Tipe kuwat grinding Ball mill

    Tipe kuwat grinding Ball mill

    Wilayah sing ditrapake: semen, silikat, bahan konstruksi anyar, bahan refraktori, pupuk kimia, klamben logam ireng lan non-ferrous, kaca lan industri keramik.
    Bahan sing ditrapake: fly ash, watu gamping, kuarsa, bubuk aluminium, bubuk batu bara, slag baja, bijih, potash feldspar, bijih wesi, slag wesi, slag aluminium, silikon karbida, alumina, gangue batu bara, lsp.
    Kapasitas: 0.65-615T / h

  • Dhuwur Recovery rasio Goyang meja gravitasi mesin

    Dhuwur Recovery rasio Goyang meja gravitasi mesin

    Bidang aplikasi: Konsentrasi gravitasi ing pabrik pangolahan mineral.
    Bahan sing ditrapake: timah, tungsten, emas, perak, timah, seng, tantalum, niobium, wesi, mangan, titanium lan batu bara, lsp.
    Kapasitas: 0.1-2.5 (t/h)

  • Mesin pemisah ahli Mineral Magnetik

    Mesin pemisah ahli Mineral Magnetik

    logam Ferrous: Recovery saka hematite palsu, hematite, limonite, siderite, manganese, etc.
    Logam non-ferrous: pamisahan wolframite, garnet lan mineral liyane.
    Logam langka: pemulihan tantalite, wesi-lepidolit, monazite, xenotime lan bijih liyane.
    Non-logam: pemurnian lan penghapusan najis saka kuarsa, feldspar, kaolin, lan bahan refraktori.

  • Mesin gravitasi Spiral chute hemat energi

    Mesin gravitasi Spiral chute hemat energi

    Aplikasi: pabrik konsentrasi, tambang,
    Bahan sing ditrapake: bijih besi, ilmenit, kromit, pirit, zirkonit, rutile, monazite, bijih tungsten, bijih timah, bijih niobium, dll
    Kapasitas produksi: 0.5-45T/h

  • Mesin Klasifikasi Slurry Screw Tambang

    Mesin Klasifikasi Slurry Screw Tambang

    Aplikasi: konsentrator, konsentrator gravitasi
    Bahan sing ditrapake: pasir kuarsa, bijih emas, bijih besi, terak baja, bijih, lumpur halus, dll.

  • Mesin Flotasi tambang sing akurat dhuwur

    Mesin Flotasi tambang sing akurat dhuwur

    Bidang aplikasi: Utamane digunakake kanggo misahake mineral logam kayata emas, salaka, tembaga, wesi, timbal, seng, molybdenum, nikel, aluminium, etc. Uga bisa digunakake kanggo pilihan saka logam ferrous lan non-logam.
    Bahan sing ditrapake: mineral logam kayata emas, perak, tembaga, wesi, timbal, seng, molibdenum, nikel, aluminium, lan logam ferrous lan non-logam.
    Kapasitas produksi: 0,18-30m³ / min