Deep Cavity C series Jaw crusher

Katrangan singkat:

Area aplikasi: pasir lan kerikil crushing, tambang crushing, bangunan stone crushing, produksi kimia, roadbed construction, construction infrastruktur, etc.
Bahan sing ditrapake: kerikil kali, granit, basalt, bijih wesi, kuarsit lan watu hard medium-hard liyane.
Ukuran feeding: 120-1500mm
Kapasitas pangolahan: 65-1590t / h


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Mecru C seri jaw crusher yaiku crusher sing kasusun saka rong piring rahang, rahang sing bisa dipindhah lan rahang statis, sing nyimulasi gerakan rahang kewan kanggo ngrampungake operasi penghancuran materi.Liwat nganyari terus-terusan lan perbaikan Mecru, mesin siji bisa ngirit energi 15% -30%, lan hemat energi sistem luwih saka tikel kaping pindho.Nggunakake crushing rongga jero, ora ana zona mati nalika ngremukake, lan efisiensi pakan lan crushing wis apik.

yugfj (3)

Kaluwihan produk:

1. Ngremekake rongga jero, ora ana zona mati, efisiensi pakan lan crushing wis apik.
2. Sawise piring rahang wis nganyari lan optimized, kapasitas crushing wis apik lan biaya wis suda.
3. Dibandhingake karo jinis mesin sing padha, Mecru C seri jaw crusher bisa ngirit energi kanthi 15% -30%, lan sistem hemat energi luwih saka kaping pindho.
4. Stroke gedhe saka kothak layang ing ngisor kamar crushing njamin output sing luwih dhuwur lan rasio crushing luwih.

yugfj (1) yugfj (2)

Prinsip Kerja:

Rongga crushing dumadi saka rong piring rahang, rahang sing bisa dipindhah lan rahang statis, sing nyimulasi gerakan rahang kewan kanggo ngrampungake operasi penggilingan material.Iku adopts jinis extrusion sudhut mlengkung saka karya.Nalika nggarap, motor nyopir sabuk lan katrol, lan rahang sing bisa dipindhah munggah lan mudhun liwat poros eksentrik.Nalika rahang movable mundhak, amba antarane piring pilihan lan rahang movable dadi luwih gedhe, mangkono nyurung piring rahang movable Nyedhak rahang tetep, ing wektu sing padha, materi wis ulig utawa disigar kanggo entuk tujuan crushing.

IMG_0277
7412fbd6470c37c60abbaa6049a6e1d
IMG_8135

Parameter produk:

Parameter teknis jaw crusher seri C

Model Ukuran port feeding (mm) Ukuran feed maksimal (mm) Jarak bukaan discharge (mm) Kapasitas (t/h) Kacepetan poros eksentrik (r/min) daya Bobot Ukuran (LxWxH)
(kw) (t) (mm)
C80 510*800 420 40-175 65-380 350 75 9.52 2577*1526*1750
C96 580*930 460 60-175 120-455 330 90 11.87 2880*1755*1460
C100 760*1000 640 70-200 150-545 260 110 23.3 3670*2420*2490
C106 700*1060 580 70-200 155-580 280 110 17.05 3320*2030*2005
C110 850*1100 730 70-200 190-625 230 160 29.5 3770*2385*2730
C116 800*1150 680 70-200 170-600 260 132 21.5 3600*2400*2730
C125 950*1250 800 100-250 290-845 220 160 43.91 4100*2800*2980
C140 1070*1400 920 125-250 385-945 220 200 54.01 4400*3010*3140
C145 1100*1400 950 125-275 400-1070 220 200 63.19 4600*3110*3410
C160 1200*1600 1020 150-300 520-1275 220 250 83.3 5900*3700*4280
C200 1500*2000 1200 175-300 760-1590 200 400 137.16 6700*4040*4465
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Produk Khusus

Bali menyang Produk