Mesin Pembuat Pasir Seri C

Katrangan singkat:

Aplikasi: digunakake ing bijih logam lan non-logam, bahan bangunan, stasiun nyawiji, mortir garing, wedhi lan watu ongko crushing lan industri liyane, uga digunakake digunakake ing wedhi mechanical lan watu mbentuk
Bahan sing bisa ditrapake: kerikil, watu kuarsa, watu gamping, cobblestone, gangue batubara, basalt, granit, diabase, dll

Ukuran partikel feed: 30-60mm
Kemampuan nangani: 60-580t / h


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

C seri vertikal poros impact wedhi nggawe mesin bisa digunakake digunakake ing logam lan non-logam ores, bahan bangunan, gawe wedhi gawean lan macem-macem slag Metallurgical crushing lan shaping.Lan karo crushing, wedhi lan mbentuk telung fungsi minangka kabèh, nggunakake luwih apik. crushing chamber material impact Desain Angle, nganggo bagean ora gampang kanggo nyandhang konsumsi, langsung nyuda biaya nggunakake peralatan produksi.

Kaluwihan produk:

1, luwih ngremukake kamar material impact desain Angle, nganggo bagean ora gampang kanggo nyandhang konsumsi, nyuda biaya produksi.
2, crushing, wedhi nggawe lan mbentuk telung fungsi minangka siji.
3, sistem pelengkap pompa ganda bisa njamin pasokan minyak, nalika ora ana aliran minyak, ora ana tekanan minyak sing bisa mandheg kanthi otomatis, aman lan dipercaya.
4, nggunakake sistem pelumasan lenga tipis, nanging uga bisa nyuda gesekan bantalan, nambah kacepetan bantalan, supaya bisa ningkatake efisiensi kerja.
5. Nganggo bagean mung kudu diganti, lan piring protèktif bisa diuripake munggah lan mudhun, nyimpen biaya ngganti nganggo bagéan saka peralatan ing wektu mengko.
6, prewangan karo account banget, kanggo mesthekake operasi Gamelan saka peralatan.

hgfdu

Prinsip Kerja:

Motor drive spindle prewangan silinder bagean transmisi saka kacepetan dhuwur puteran, ing wektu sing padha, rotor rotasi dhuwur-kacepetan, bebarengan karo kumparan apa ngetik materi ing kacepetan impeller impeller sawise injeksi menyang growong crushing, lan banjur mencet karo materi lining (watu kenek watu) utawa counter Piece saka watu (watu kenek wesi), mumbul kepekso munggah kejut menyang ndhuwur kamar vortex, lan ngganti arah gerakan, deflecting gerakan mudhun, Lan impingement karo materi cemlorot saka pelari impeller kanggo mbentuk tirai materi sing terus-terusan.

hfdtyr (2)
hfdtyr (1)
hfdtyr (3)

Parameter produk:

Parameter teknis mesin pembuat pasir poros vertikal seri C

Model Ukuran feed maksimal (mm) Kemampuan proses (t/h) Kacepetan poros utama
(r/min)
daya
(kw)
Bahan atos Bahan alus Nggawe jumlah pasir mbentuk lalu lintas
CI7615 ≤30 ≤35 70-140 150-280 1700-1900 110-150
CI8522 ≤35 ≤45 130-200 220-300 1500-1700 180-264
CI9532 ≤40 ≤50 190-280 320-360 1100-1400 320-400
CI1145 ≤45 ≤55 260-350 420-460 1000-1300 400-500
CI1263 ≤50 ≤60 450-490 500-580 900-1200 315x2
Stasiun pelumasan lenga tipis Daya motor pompa oli ganda 2x0,25 kw
Proteksi safety Pasokan lenga pelengkap dobel; Pasokan lenga cerdas sirkuit cendhak otomatis mandeg; Kontrol cerdas pendinginan banyu; Pemanasan motor musim dingin diwiwiti
Daya panas tank bahan bakar 2 kw
Ukuran (L x W x H) (mm) 825x530x1280
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita