kaca_banner2

280T / h Construction Sampah Line pembuangan ing Quzhou

Profil dhasar

  • Kapasitas: 280T / h
  • Bahan sing ditrapake: limbah konstruksi

Pambuka

Kanthi perkembangan ekonomi, sampah konstruksi tambah akeh, sing biasane dibuwang ing TPA utawa akumulasi ing wilayah sing adoh.Nanging, cara iki mbebayani banget kanggo lingkungan ekologis, ngrusak banyu lemah, lan uga mengaruhi ekologi lokal.Nanging, limbah konstruksi ora ana gunane, sawise dimanfaatake kanthi wajar bisa diowahi dadi bandha lan dadi agregat daur ulang ijo kanggo digunakake.

Pelanggan weruh pasar sing apik kanggo daur ulang sampah konstruksi.Mulane, sawise diselidiki, crawler jaw crushing plnat iki disesuaikan ing Mecru.Peralatan kasebut utamane kalebu feeder, jaw crusher lan belt conveyor, nggabungake produksi lan operasi.

pebble_img

Konfigurasi rinci

Miturut syarat pelanggan, kita wis ngrancang tanduran crushing rahang crawler kanggo pelanggan, sing bisa gampang ngremukake sampah konstruksi.Sampah konstruksi bisa diurut sadurunge perawatan, blok beton gedhe lan kabel wesi bisa dicopot lan rusak.

Pabrik mobile dilengkapi wesi deferrizater sembrani permanen, kang bisa misahake materi lan logam, lan layar specifications beda saka watu wedhi liwat peralatan.

Dhaptar konfigurasi

Feeder Pengumpan Kedher (Konfigurasi Standar) 1 set
Remuk Crawler Mobile Jaw Crusher 1 set
Layar Tanduran Layar Crawler 1 set

Kaluwihan

1. Integrasi mesin, sawise tekan situs kasebut, bisa langsung kerja, ora perlu nginstal infrastruktur mesin, ngirit wektu persiapan.
2. Sistem daya Crusher nganggo mesin diesel turbocharged bolongan roda, hemat energi lan perlindungan lingkungan.Direct drive sistem hydraulic lengkap, tata letak kompak lan efisiensi dhuwur, dustproof, shockproof, Kelembapan-bukti efek apik.
3. Feeder kedher ing stasiun seluler ora mung bisa mbusak lemah, nanging uga ngontrol jumlah feed nalika ngirim materi terus-terusan.Iku mesthekake yen kapasitas Processing cocog karo baris produksi crushing sakteruse lan èfèktif nambah efficiency produksi.
4. Sistem kontrol terpusat, liwat tampilan layar LCD, operasi sing prasaja lan trep, gampang digarap.

Video Kasus

Proyèk pabrik kabèh sing wis rampung nutupi kabel voltase dhuwur, kabel bangunan, kabel serat optik lan kabel data etc.

DSC04311
bofang
DSC04336
bofang
DSC04596
bofang
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Produk Khusus

Bali menyang Kasus