kaca_banner2

Proyek Screening 420T / h ing Kongo

Profil dhasar

  • Kapasitas: 420T / h
  • Bahan sing cocog: pamriksan sampah bangunan, watu, bijih, bahan penyaring beton aspal lawas

Pambuka

Amarga lack of produktivitas baris screening asli customer kang, asil ing efficiency kurang, wis akeh kena pengaruh proses produksi, supaya pesawat saka baris screening urgently needed.Tanduran layar abot Mecru crawler bisa langsung diwiwiti ing papan kerja, gampang dipindhah, efisiensi screening dhuwur, cocok kanggo perisakan kutha lan operasi lapangan liyane sing angel.

pebble_img

Konfigurasi rinci

Digabungake karo kabutuhan customer, tanduran layar abot crawler wis selaras, kabeh euipment dumadi saka sumber geter, awak layar, layar lan sasis crawler, kang ora mung bisa karo crusher utami, nanging uga bisa digunakake minangka baris siji saka screening.

Dhaptar konfigurasi

Layar Crawler Heavy Screen Plant 1 atur

Kaluwihan

1. Desain banget saka layar abot ndadekake ora mung bisa bebarengan karo crusher utami, nanging uga bisa digunakake minangka crawler kinerja dhuwur mobile peralatan screening abot kanggo screening pisanan-line.
2. Desain crawler tanpa wedi terrain, free kanggo mindhah, terrain Komplek uga bisa gampang liwat.
3. hopper gedhe, operasi mbukak lengkap, kapasitas stockpiling gedhe, kapasitas Processing gedhe.
4. Awak screening kinerja dhuwur bisa dilengkapi karo macem-macem bolong layar, efficiency screening dhuwur, miturut syarat customer kanggo milih ukuran layar, akèh wektu bisa disimpen nalika ngganti layar.

Video Kasus

Proyèk pabrik kabèh sing wis rampung nutupi kabel voltase dhuwur, kabel bangunan, kabel serat optik lan kabel data etc.

IMG_7594
bofang
IMG_7657
bofang
IMG_7684
bofang
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Produk Khusus

Bali menyang Kasus