kaca_banner2

Lini produksi Semen Anhui

Profil dhasar

  • Bahan sing cocog: watu gamping
  • Ukuran outlet: 0-5mm
  • Lingkup aplikasi: construction
  • Kapasitas pangolahan: 600tpd

Pambuka

A line produksi dumadi saka seri saka peralatan digunakake kanggo gawé semen.Iku utamané dumadi saka crushing lan prehomogenization, bahan mentahan homogenization preparation, preheating bosok, semen klinker diperlokaké, semen mecah lan packaging, etc.Cement mecah langkah pungkasan ing semen. Manufaktur.Fungsi utama iku kanggo nggiling bubuk klinker semen kanggo ukuran partikel cocok lan mbentuk gradasi partikel tartamtu.

pebble_img

Konfigurasi rinci

Digabungake karo dikarepake pelanggan, kanggo pelanggan sing dilengkapi kiln rotary semen lan produksi ball mill.

Dhaptar konfigurasi

Pakan Simpenan bin 1 atur
Wêdakakêna abrasive gilingan bal 1 atur
kobong kiln semen rotary 1 atur

Kaluwihan

1. rotary kiln produksi tekanan negatif lengkap, aliran udara Gamelan, produksi stabil lan operasi, safety dhuwur.
2. Konsumsi energi sing kurang lan tingkat konsumsi daya sing kurang nyuda biaya produksi pelanggan lan ningkatake keuntungan ekonomi perusahaan.
3. Kualitas produk sing apik banget lan kemungkinan gagal nalika produksi nyuda biaya operasi lan biaya pangopènan pelanggan.
4. ball mill adopts kekuatan dhuwur nyandhang-nolak materi, nyandhang cilik, nyimpen bahan, ngurangi sampah.
5. rotary kiln punika produk proses diwasa, iku ora gampang kanggo break mudhun, lan MECRU wis sampurna Produsèn kualitas layanan jaminan.

Video Kasus

Proyèk pabrik kabèh sing wis rampung nutupi kabel voltase dhuwur, kabel bangunan, kabel serat optik lan kabel data etc.

5.2
bofang
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Produk Khusus

Bali menyang Kasus