kaca_banner2

Lini Produksi Pasir Kerikil Sungai Hunan

Profil dhasar

  • Kapasitas produksi: 250 t/h
  • Bahan sing ditrapake: kerikil kali.

Pambuka

Kanthi pangembangan ekonomi sing terus-terusan lan pangembangan industri real estate sing kuat, konsumsi pasir alam lan sumber daya kerikil akeh banget, lan sumber daya pasir lan kerikil alam sithik, lan industri nggawe pasir buatan wis mulai berkembang.Kerikil kali minangka bahan baku pasir sing digawe mesin kanthi kualitas dhuwur.Wedhi rampung sing diasilake nyukupi syarat pasir konstruksi standar lan wis diakoni sacara mutlak dening para pelanggan.

Pelanggan kanggo jalur produksi iki ana ing Hunan, ing ngendi sumber kerikil kali lokal sugih, lan pasar lokal duwe permintaan gedhe kanggo agregat pasir lan kerikil.Sawise macem-macem inspeksi, customer milih Maikelu Heavy Industries kanggo ngatur baris produksi wedhi 250-ton-per-jam mesin-digawe.

pebble_img

Konfigurasi rinci

Kabeh baris produksi diatur miturut kabutuhan pelanggan.Peralatan utama kalebu: feeder kedher, C seri rahang crusher lan C seri dhuwur-efficiency impact wedhi nggawe mesin, dilengkapi YK layar kedher lan ember wheel mesin ngumbah wedhi kanggo mbentuk A line produksi rampung.

Dhaptar konfigurasi

Pakan Pakan geter 1 atur
Remuk kasar Remuk kasar 1 atur
Pecah, mbentuk lan nggawe pasir seri efisiensi dhuwur impact wedhi nggawe mesin 1 atur
screening Layar kedher YK 2 set
ngumbah pasir Mesin cuci pasir ember roda 1 set

Kaluwihan

1. Insinyur profesional ngatur kanggo pelanggan sawise inspeksi ing situs, kanthi produksi stabil, aliran kompak lan jejak cilik.
2. Alokasi garis produksi sing cukup, produksi efisien lan tingkat crushing dhuwur.
3. Mesin nggawe wedhi sing digunakake nduweni kapasitas produksi gedhe lan wangun gandum sing apik saka produk rampung, sing nyukupi syarat pasir lan kerikil standar dhuwur.
4. Saben mesin proses nduweni kualitas apik, umur layanan dawa lan layanan jaminan kualitas lengkap.

Video Kasus

Proyèk pabrik kabèh sing wis rampung nutupi kabel voltase dhuwur, kabel bangunan, kabel serat optik lan kabel data etc.

kasus_video_1
bofang
kasus_video_2
bofang
kasus_video_3
bofang
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Produk Khusus

Bali menyang Kasus