Tipe Tugas Berat Impact Crusher

Katrangan singkat:

Wilayah aplikasi: crushing pertambangan, konstruksi sepur, infrastruktur, dalan gedhe, energi, semen, kimia lan industri liyane
Bahan sing ditrapake: macem-macem bijih kayata kerikil kali, granit, bijih besi, watu gamping, slag, kuarsit, limbah konstruksi, pasir lan agregat kerikil, lsp.
Ukuran feed: ≤1000mm
Kapasitas: 60-700t / h
introduksi produk:


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

MECRU impact crusher nyerep teknologi crushing sing luwih maju ing omah lan ing luar negeri, lan nggunakake akeh bahan tahan nyandhang anyar kanggo peralatan olahan rotor lan rongga crushing kanggo macem-macem aplikasi, sing ningkatake resistensi nyandhang, lan kinerja peralatan. lan kapasitas Processing nemen apik.nambah.Kang digunakake digunakake ing crushing operasi medium-kekerasan lan kurang abrasive aggregates.

Kaluwihan produk:

1. Iku adopts desain rotor heavy-tugas lan dhuwur-kekuatan, kang impact kuwat lan pasukan crushing lan energi kinetik luwih, supaya bêsik gedhe saka materi ora wedi crushing.
2. A crusher bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan.Kanthi nyetel panginstalan pigura impact, bisa diowahi antarane crushing coarse lan medium lan nggoleki crushing.
3. Kanthi ukuran dipakani gedhe, dawa dipakani maksimum bisa tekan 1000mm, lan bêsik gedhe saka materi bisa panganan langsung kanggo crusher.
4.Pethel piring ora mung nganggo desain C-jinis, nanging uga milih bahan tahan nyandhang dhuwur, supaya efficiency crushing wis apik lan resistance nyandhang uga nemen apik.
5. Yen sampeyan kudu ngganti nganggo bagean utawa mrikso mesin, pigura bisa dibukak gampang.

hgfd

Prinsip Kerja:

Energi impact digunakake kanggo crush materi.Didorong dening motor, rotor muter kanthi kacepetan dhuwur.Nalika materi lumebu ing area impact blower, tabrakan karo blower ing rotor lan rusak.Liner counterattack mbalek maneh menyang area aksi palu lan rusak maneh.Proses iki bola-bali nganti materi dipecah menyang ukuran partikel sing dibutuhake lan dibuwang saka port discharge.

IMG_2779
IMG_2789
IMG_2792

Parameter produk:

model Ukuran feeding (mm) ukuran pakan maksimal (mm) Kapasitas (t/h) daya (kw) bobot
(t)
CI411 820*980 600 100-200 90-200 12
CI412 430*980 300 60-130 90-200 12
CI421 960*1360 800 200-400 180-250 17
CI422 450*1360 350 80-250 180-250 17
CI431 1050*1700 800 300-500 200-400 24
CI432 600*1700 350 120-300 200-400 24
CI441 1350*1950 1000 400-700 220-440 29.6
CI442 650*1950 350 150-400 220-440 29.6
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Produk Khusus

Bali menyang Produk