Mesin layar geter sing efisien dhuwur

Katrangan singkat:

Aplikasi Area: cocok kanggo quarry screening wedhi lan watu bahan, nanging uga kanggo construction daur ulang sampah, preparation batu bara, pertambangan, Mineral Processing, bahan bangunan, daya listrik lan industri kimia lan aplikasi screening liyane
Bahan sing ditrapake: kuarsit, bijih besi, granit, basalt, diabase, serpih, kerikil, watu gamping, lsp
Ukuran Feed: ≤200mm
Kapasitas: 35-1000T / h


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Vibrator layar kedher bunder mung nduweni poros sing kapisah, mula uga dikenal minangka layar kedher sumbu tunggal, amarga lintasan gerakan kothak layar bunder utawa oval, dheweke menehi jeneng layar kedher bunder.Iki uga digunakake digunakake ing klasifikasi garing lan udan saka bahan padhet sing longgar lan cilik.
fdshgtr (1)

Kaluwihan produk:

1, Getaran kothak layar luwih kuat tinimbang jinis produk sing padha, fenomena blockage layar kurang, efisiensi screening sing luwih dhuwur lan efisiensi produksi.
2, Struktur mesin relatif prasaja, lumahing layar bisa langsung disassembled lan diganti, nggunakake lan pangopènan trep lan wektu-irit.
3, Vibrator eksentrik blok eksternal, pasukan eksitasi sing kuat, gampang nyetel amplitudo.
4, Piring sisih nganggo kabeh mlengkung, kekuatan dhuwur, sambungan pigura layar nganggo keling alur ring, kabeh pasukan seragam, ningkatake kualitas peralatan.
5, Urip layanan layar kedher dawa, swara cilik ing produksi, lan spring isolasi geter karet digunakake, supaya wilayah resonansi stabil.
fdshgtr (2)

Prinsip Kerja:

Layar kedher bunder utamané dumadi saka kothak layar, alat vibrator, piranti suspensi (utawa dhukungan) lan motor.Motor liwat sabuk segi telu, nyopir rotasi spindle shaker, amarga gaya centrifugal saka bobot ora imbang ing shaker supaya kothak layar geter.Amplitudo sing beda bisa dipikolehi kanthi ngganti poros eksentrik shaker.

IMG_4587
IMG_3986
IMG_4277(2)

Parameter produk:

Parameter Teknis Layar Getar Bunder

Model Layar Ukuran Feed
(mm)
Kapasitas
(t/h)
daya
(kw)
Dek Area jaringan (m^2)
2YK1236 2 4.3 ≤200 35-150 11
2YK1548 2 7.2 ≤200 50-300 15
3YK1548 3 15
2YK1860 2 10.8 ≤200 80-500 22
3YK1860 3 22
4YK1860 4 30
2YK2160 2 12.6 ≤200 100-580 30
3YK2160 3 30
4YK2160 4 37
2YK2460 2 14.4 ≤200 150-650 30
3YK2460 3 37
4YK2460 4 45
2YK2675 2 19.5 ≤200 160-850 45
3YK2675 3 55
2YK3075 2 22.5 ≤200 500-1000 37x2
3YK3075 3 45x2
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita