Crawler mimpin jinis abot Mobile scalper

Katrangan singkat:

Bidang aplikasi: Cocog kanggo macem-macem tambang lan screening limbah pembongkaran bangunan, operasi pertambangan, lsp.
Bahan sing ditrapake: screening limbah konstruksi, watu, bijih, beton aspal dalan blocky lan bahan liyane.
Ukuran feed: 10-26mm
Kapasitas pangolahan: 80-800t / h


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Stasiun screening tugas abot Mecru TZS1548 crawler bisa dibukak langsung ing papan kerja, gampang digawa, lan efisiensi screening dhuwur, sing cocok banget kanggo operasi lapangan sing angel kayata bottlenecks lan perisakan kutha.Mesin kabeh kasusun saka sumber geter, awak layar, bolong layar lan sasis crawler.Iku stasiun screening seluler tugas abot sing obah ing crawler.Nduwe macem-macem skenario aplikasi ing lapangan screening tambang lan screening seluler.Bisa digabungake karo crusher utami lan bisa digunakake minangka screening single-line
HGFD (1)

Kaluwihan produk:

1. Desain banget saka layar heavy-tugas ngidini kanggo bisa ing magepokan karo crusher utami, lan uga bisa digunakake minangka crawler kinerja dhuwur mobile heavy-tugas peeling peralatan screening kanggo screening pisanan-line.
2. Desain crawler-jinis ora wedi test terrain, lan gerakan free.Transisi bisa digayuh kanthi cepet, lan medan sing kompleks uga bisa dilewati kanthi gampang.
3. Hopper gedhe, operasi mbukak lengkap, kapasitas tumpukan gedhe lan kapasitas penanganan gedhe.
4. Kothak layar kinerja dhuwur bisa dilengkapi karo macem-macem layar, kanthi efisiensi screening dhuwur.Ukuran layar bisa dipilih miturut syarat discharge pelanggan, lan efisiensi panggantos layar dhuwur.

HGFD (2)

Prinsip Kerja:

Materi sing kudu disaring dipakani liwat port feed, lan didorong menyang kothak layar kanthi sabuk conveyor kanggo perawatan screening.Sawise screening, bahan saka macem-macem ukuran dibuwang liwat port discharge beda.Desain banget saka layar heavy-tugas ngidini kanggo bisa magepokan karo crusher utami, lan uga bisa digunakake minangka crawler kinerja dhuwur mobile heavy-tugas peeling peralatan screening kanggo screening pisanan-line.

1603

3502

Parameter produk:

TZS1548 crawler stasiun screening abot

Item TZS1548
Model TZS1548
Jembar layar sing wis dipilih x dawa (mm) 1570x5000 1570x5000
lapisan 2
Kapasitas hopper pakan (m^3) 7 7
Ukuran transportasi (dawa * jembaré * dhuwur) (mm) 14901*3550*3752 14901*3550*3752
Kapasitas pangolahan (t / h) 80-800 80-800
Bobot (t) 36 36
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita