Crawler driven Mobile jaw crusher

Katrangan singkat:

Wilayah aplikasi: crushing pertambangan, crushing sampah konstruksi lan daur ulang, produksi crushing agregat konstruksi, konstruksi dalan gedhe, konstruksi sepur, konstruksi dalan lan jembatan lan industri liyane.
Bahan sing ditrapake: limbah konstruksi, bijih wesi, bijih, watu gamping lan bahan liyane.
Ukuran feed: 400-1000mm
Kapasitas pangolahan: 100-450t / h


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Crawler jaw crusher yaiku piranti crusher seluler sing digerakake kanthi hidrolik, jinis crawler sing dikembangake dening Mecru.Peralatan kasebut utamane kalebu feeder, jaw crusher, lan conveyor sabuk, lan operasi produksi digabungake.

Kaluwihan produk:

1. Kabèh mesin wis Integrasi.Sawise tekan situs kasebut, operasi kasebut bisa ditindakake kanthi langsung, tanpa instalasi infrastruktur model, sing ngirit wektu persiapan.
2. Sistem tenaga nggunakake mesin diesel turbocharged, sing hemat energi lan ramah lingkungan.Sistem hidraulik lengkap drive langsung sing diadopsi nduweni tata letak sing kompak, efisiensi dhuwur, lan efek tahan bledug, kejut lan tahan lembab.
3. Rongga crusher saka crusher sing dipilih nganggo desain "V", kanthi stroke efektif gedhe lan efek remuk sing apik.Nggunakake casting baja kualitas dhuwur, dipercaya lan awet.bantalan khusus kualitas dhuwur, kapasitas mbeta dhuwur lan umur layanan dawa.
4. Feeder kedher sing dikonfigurasi ora mung bisa mbusak rereget lan lebu, nanging uga ngontrol jumlah pakan sing cocog karo kapasitas pangolahan baris produksi crushing sakteruse nalika ngirim bahan kanthi terus-terusan lan seragam, kanthi efektif ningkatake efisiensi produksi.
5. Ngadopsi sistem kontrol terpusat lan nampilake ing layar LCD, operasi iku prasaja lan trep, lan gampang kanggo nggunakake.

Prinsip Kerja:

Crawler jaw crushing equipment asring digunakake kanggo coarse crushing bahan lan primer crushing saka sampah construction.Kaping pisanan, materi kasebut mlebu ing rongga crusher rahang liwat feeder geter, sing nduweni fungsi pra-screening.Sawise kanthi squeezed lan ulig ing kamar crushing, iku dikirim menyang peralatan liyane liwat conveyor sabuk kanggo langkah sabanjure crushing, utawa langsung kosong liwat conveyor sabuk kanggo ngrampungake operasi crushing.

HFGD (3)
HFGD (2)
HFGD (1)

Parameter produk:

Parameter teknis crawler jaw crusher

Proyek TC96 TC106 TC116
Model Crusher C96 C106 C116
Ukuran inlet (mm) 930*580 1060*700 1150*800
Ukuran bukaan discharge (mm) 60-175 70-200 70-200
Model feeder ZSW3896 ZSW4211 ZSW4913
dawa (mm) 3800 4200 4900
Jembar (mm) 900 1100 1300
Dhuwur pakan (mm) 3500 3800 4000
Dhuwur unloading (mm) 3200 3500 3600
Ukuran transportasi (dawa * lebar * dhuwur) (mm) 12450*2500*3100 14000*3147*3700 15600*3200*3800
Kapasitas pangolahan (t/h) 100-200 155-350 170-450
Bobot (t) 30 46 52
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Produk Khusus

Bali menyang Produk