Crawler driven Mobile cone crusher

Katrangan singkat:

Area aplikasi: Sand yard, pertambangan batu bara, pertambangan, infrastruktur kutha, dalan utawa situs construction, etc
Bahan sing ditrapake: watu konstruksi lan bijih logam, agregat pasir, bijih, granit, lsp
Ukuran feeding: 50-300mm
Kapasitas: 48-440T / h


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Crawler mobile conthong crusher tanduran, karo conthong crusher minangka peralatan inang kanggo crushing Dilengkapi karo trek driving chassis kanggo ngowahi situs mobile.Kalebu crawler single-silinder hydraulic cone crusher lan crawler multi-silinder hydraulic cone crusher.Rak mobile Crawler bisa diinstal miturut panjaluk pelanggan kanggo peralatan lini produksi, miturut konfigurasi panjaluk pangguna, disesuaikan kanggo pangguna

Kaluwihan produk:

1, Sistem daya nganggo mesin diesel turbocharged bolongan roda, hemat energi lan perlindungan lingkungan.Sistem hidraulik lengkap drive langsung, tata letak kompak lan efisiensi dhuwur, lan bledug, kejut, efek tahan kelembapan apik banget, tanpa wedi karo lingkungan udara sing mbukak.
2, Fungsi proteksi kakehan sing apik, kanthi efektif nyuda tingkat kegagalan mesin, ndawakake umur layanan.
3, Crusher laminating crushing, jinis gandum produk rampung apik.
4, mbukak tutup pump sensitif, bisa kanthi otomatis nyetel aliran output lan meksa pump hydraulic miturut panjaluk mbukak nyata, irit energi lan efficiency dhuwur.
5, kinerja dhuwur, kontrol kendaraan pangayoman dhuwur lan kontrol modul Processing dialog.Modul operasi grafis lan visual, gambar intuisi, operasi prasaja.
6, ngawasi nyata-wektu mesin, kondusif kanggo pangopènan peralatan.

HGFD

Prinsip Kerja:

Kaping pisanan, bahan mentahan liwat feeder geter kanthi fungsi screening menyang crusher kanggo crushing, crushing bahan sawise screening, produk qualified diangkut dening sabuk, unqualified liwat sabuk maneh bali menyang crusher kanggo terus crushing, lan banjur liwat layar geter. kawangun sistem sirkuit tertutup.Sawise materi sing rusak tekan standar, dikirim dening conveyor, lan pungkasane materi sing wis rampung dipikolehi.

Crawler Mobile Cone Crusher (3)
Crawler Mobile Cone Crusher (2)
Crawler Mobile Cone Crusher (1)

Parameter produk:

Parameter Teknis Crawler Cone Crusher

barang THP300 THP400 THP300S THP300S
Model Crusher HPG300 HPG400 HPG300 HPG400
Sabuk feeding kanggo dhuwur (mm) 3100 3160 3100 3160
Kapasitas (t/h) 85-440 135-625 85-440 135-625
Model layar     YK1330 YK1330
Ukuran bukaan pakan (mm) 80-230 90-290 80-230 90-290
Ukuran transportasi (mm) 15000*3000*3800 16200*3000*3800 16620*3390*3800 17000*3400*3800
Bobot (t) 48 50 60 62
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Produk Khusus

Bali menyang Produk