Crawler driven Mobile impact crusher

Katrangan singkat:

Area aplikasi: wedhi lan kerikil yard, pertambangan, pertambangan batu bara, pabrik campuran beton, mortir garing, construction sampah crushing lan daur ulang, etc.
Bahan sing ditrapake: gangue batu bara, pasir, basalt, granit, kerikil kali, tailing bijih, limbah konstruksi lan bahan liyane.
Ukuran feeding: ≤800mm
Kapasitas: 100-500t / h


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Crawler Mobile impact crushing equipment minangka piranti crushing mobile kanthi impact crushing minangka mesin utama.Pangguna bisa nggunakake macem-macem konfigurasi kanggo produksi miturut jinis, timbangan lan syarat bahan rampung.Nduwe kaluwihan sing jelas babagan transisi sing cepet lan trep.Lan sawise konfigurasi cukup, kabeh mesin wis daya adaptasi kuwat lan pasukan crushing kuwat.

Kaluwihan produk:

1. Upload data ing wektu nyata liwat Internet of Things, lan ngawasi operasi saka peralatan kanggo mujudaken diagnosa fault remot lan pangopènan.
2. Sistem kontrol terpusat, kabeh peralatan bisa dilakokno liwat tampilan kristal cair, sistem nyetel kacepetan operasi, operasi prasaja, akurat lan efisien.
3. Output saka bahan rampung bisa diukur dening sensor, kang mbantu kapasitas produksi peralatan kanggo éling digitalization lan Intelligence.
4. Kabeh sabuk digawe saka bahan Ultra-sudhut lan kandel, kang nyandhang-tahan lan awet.Sabuk discharge sisih bisa dilebokake kanthi hidrolik utawa dilanjutake kanggo transportasi sing gampang lan bisa diowahi kanthi cepet ing antarane kahanan kerja lan transportasi.Sabuk bali bisa diputer lan dilipat.
5. EFI turbocharged mesin diesel inter-cooled, hemat energi lan pangayoman lingkungan.
6. Direct drive sistem hydraulic lengkap, tata kompak lan efficiency transmisi dhuwur.Dustproof, shockproof, lan efek Kelembapan-bukti apik banget, tanpa wedi lingkungan udhara mbukak.
7. Fungsi proteksi kakehan sing apik kanthi efektif nyuda tingkat kegagalan lan ndawakake umur layanan.

Prinsip Kerja:

Bahan mentahan mlebu crusher liwat feeder geter kanthi fungsi sieving kanggo crushing.Sawise bahan ulig disaring, sing qualified bakal liwati metu liwat sabuk, lan unqualified bakal liwati bali menyang crusher liwat sabuk bali kanggo terus crushing.Sistem sirkuit tertutup dibentuk liwat layar geter bunder.Sawise crushing meets syarat, bahan rampung diangkut metu dening conveyor, lan bahan rampung pungkasanipun dijupuk.

hfgd (3)
hfgd (2)
hfgd (1)

Parameter produk:

Parameter teknis crawler impact crusher

Item TF411/TF411S TF421/TF421S TF431/TF431S TF521/TF521S TF5231/TF531S
Model Crusher CI411 CI421 CI431 CI521 CI531
Model feeder ZSW3896 ZSW4211 ZSW4913 ZSW1242 ZSW1344
Model layar YK1225 YK1330 YK1445
Kapasitas (t/h) 100-200 200-350 250-450 200-300 300-500
Ukuran feeding (mm) 930*580 960*1360 1050*1700 1380*1000 1570*1050
Ukuran transportasi (mm) 12450*2500*3110 15000*3200*3800 15000*3200*3800 16335*3675*3750 17375*4240*3920
Ukuran kerja (mm) 12450*2500*3110 16618*3388*3800 17100*3400*3800 16335*6805*5060 17375*8050*5030
Bobot (t) 30/38 46/55 53/60 60 72
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Produk Khusus

Bali menyang Produk