Crawler mimpin tanduran screening Mobile

Katrangan singkat:

Bidang aplikasi: cocok kanggo macem-macem quarries lan screening saka bangunan pembongkaran sampah, operasi pertambangan, etc.
Bahan sing ditrapake: screening limbah konstruksi, watu, bijih, beton aspal lawas lan bahan liyane.
Ukuran feed: 160-260mm
Kapasitas pangolahan: 80-800t / h


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Stasiun screening crawler seluler minangka salah sawijining produk bintang Mecru Heavy Industry.Iku cocok kanggo kabeh jinis quarries lan screening bangunan perisakan sampah, operasi pertambangan, etc. Konsep majeng saka jinis padha banget produk, peralatan utama kualitas dhuwur saka Maikelu, lan pembangunan tartamtu saka industri screening wis pungkasanipun pikantuk. Sistem screening seluler kinerja dhuwur Maikelu.

Kaluwihan produk:

1. Desain kothak layar pindho ndadekke area screening banget competitive, kang ora mung mbenakake throughput saka bahan, nanging uga njamin kualitas screening banget dhuwur.
2. Dilengkapi kothak dipakani kapasitas gedhe, lan kothak ngangkat hydraulic remot.Ing wektu sing padha, kothak geter bisa dipilih kanggo nambah efisiensi screening.
3. Ana macem-macem layar kanggo pelanggan kanggo milih, cocok kanggo bahan beda lan syarat proses beda.
4. Dilengkapi sistem kontrol elektronik sing bisa dikontrol kanthi apik, kanthi fungsi wiwitan / mandeg siji-tombol, lan uga dilengkapi remot kontrol nirkabel, sing prasaja lan aman kanggo operate.

Prinsip Kerja:

Materi sing kudu disaring dipakani liwat port feed, lan didorong menyang kothak layar kanthi sabuk conveyor kanggo perawatan screening.Sawise screening, bahan saka macem-macem ukuran dibuwang liwat port discharge beda.Kabeh mesin duwe desain kothak layar dobel, kanthi kapasitas screening dhuwur, lan minangka pilihan sing dipercaya kanggo screening seluler.

6a6804d4d80f0fdb5c1ebf728aa158b8
121441b1giy1oo4ysgkn8k
IMG_5232

Parameter produk:

Parameter teknis stasiun skrining crawler

Proyek TS4815 TS6018 TS6023
Model YK1548 YK1860 YH2060
Dek 2 3 3
(m^3) Kapasitas hopper pakan 7 5 6
Tansportation (dawa * amba * dhuwur) (mm) 14700*3000*3500 14460*3300*3680 18900*4300*3900
Kapasitas (t/h) 80-300 100-400 400-800
bobot (t) 32 32 45
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita