Mesin layar geter linear dewatering

Katrangan singkat:

Orane katrangan aplikasi: tailings garing, banyu ngumbah wedhi, slime dewatering, nggoleki wedhi Recovery mesin, remediation lemah, perawatan lumpur, perawatan limbah, etc.
Bahan: tailing besi, tailing emas, pasir kuarsa, pasir pengecoran, pasir bahan bangunan, dehidrasi kalium feldspar, limbah perkotaan, limbah industri, lumpur sungai, pengolahan lumpur, lumpur konstruksi, pengolahan lumpur pengeboran
Ukuran pakan ≤5MM
Kapasitas pangolahan: 30-600t / h


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Layar dewatering kedher digunakake kanggo nyiapake batu bara, beneficiation bijih, pembangkit listrik, nggawe gula, nggawe uyah lan sektor industri liyane kanggo nindakake screening garing lan teles, dehidrasi, de-intermediasi, lan desliming bahan medium lan nggoleki-grained.Bisa digunakake kanggo dehidrasi lan de-intermediasi batu bara medium lan alus, uga desilting garing lan udan saka bahan medium lan alus.

Kaluwihan produk:

1. Iku adopts banyu-bukti lan frekuensi-dicocogake motor khusus, dual-motor drive teknologi sinkronisasi poto kanggo entuk efek dehidrasi kanthi cepet.
2. Layar tahan nyandhang dhuwur nduweni umur layanan sing dawa, desain perakitan modular, panggantos sing trep, lan ngirit biaya.Ukuran bolongan layar bisa dipilih miturut syarat.
3. Frekuensi sing dirancang kanthi profesional, amplitudo, lan sumber daya konsumsi kurang cocok kanggo macem-macem kabutuhan dehidrasi.
4. Kualitas produk sing apik banget, umur dawa lan sawetara kegagalan.

Prinsip Kerja:

Layar dewatering, uga dikenal minangka layar dewatering frekuensi dhuwur, ngganti tension banyu ing lumahing slurry liwat pasukan macem.Slurry liwat layar lan dadi underscreen, nalika bahan nggoleki sing diblokir dening layar kanggo mbentuk lapisan Filter lan maju ing pangaribawa saka pasukan geter.Layar dewatering utamané digunakake ing dewatering tailing ing industri beneficiation, dewatering saka sakabeheng wedhi kuarsa lan slurry Keramik, uga ing daya listrik, gula, uyah lan sektor industri kanggo garing lan udan klasifikasi, dewatering, de- intermediasi lan de-sliming bahan medium lan fine-grained.

gd (1)

gd (2)

Parameter produk:

Parameter dehidrasi sing rinci

Model Pompa Spesifikasi Hydrocyclone (mm) Layar dewatering Kapasitas produksi (m³/h) Bobot (t)
Daya (kw) Ukuran (inch) Model Area layar dewatering (㎡) Daya (kw)
YH-06-225 11 Kw 2.5" 300 06 × 2.25 1.35 2x0,75 30-80 3.9
YH-08-225 11 Kw 3" 300 08 × 2.25 1.8 2x0,75 40-100 4.2
YH-10-225 15Kw 3" 350 10 × 2,25 1.25 2x0,75 70-130 4.9
YH-12-300 18,5Kw 4" 550 12 × 3.00 3.6 2x1.5 100-220 7.5
YH-12-300 22 Kw 5" 650 12 × 3.00 3.6 2x1.5 120-272 7.8
YH-14-300 37 Kw 6" 750 14 × 3.00 4.2 2x2.2 180-350 9.6
YH-14-375 45kw 6" 750 14 × 3,75 5.25 2x2.2 230-430 11.8
YH-16-375 55kw 8” 900 16 × 3,75 5.25 2x3 250-500 14.3
YH-18-375 55kw 10” 2x650 18 × 3,75 6.00 2x5.5 300-500 16.7
YH-18-2375 75kw 10” 2x750 18 × 3,75 6.75 2x5.5 400-600 19.7
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Produk Khusus

Bali menyang Produk