Multi-silinder hidrolik cone crusher

Katrangan singkat:

Area aplikasi: pasir lan kerikil crushing, tambang crushing, bangunan stone crushing, produksi kimia, roadbed construction, infrastruktur, energi, etc.
Bahan sing ditrapake: Kuarsa, kerikil kali, kalsit, dolomit, granit, basalt, bijih besi, watu gamping, diabase, bluestone, lan watu atos lan medium-hard liyane.
Ukuran feeding: ≤450mm
Kapasitas pangolahan: 45-1200t / h


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Mecru HPG multi-silinder cone crusher utamané dipigunakaké ing tataran kapindho ngremukake penengah lan tahap katelu ngremukake nggoleki ing tambang logam lan wedhi lan kerikil Processing ongko.Safety crusher, pangaturan, lan ngunci kabeh nggunakake piranti hidrolik, supaya duwe apa crushers liyane ora duwe.Iku trep kanggo nyetel port discharge, lan koefisien kakehan cilik nalika maringaken obyek non- ulig.Iku gampang kanggo njupuk metu obyek non-ulikan sing diblokir ing growong crushing.

Kaluwihan produk:

1. Piranti hidrolik digunakake kanggo asuransi, pangaturan lan ngunci crusher.Iku trep kanggo nyetel port discharge lan duwe koefisien kakehan cilik nalika maringaken obyek non-ulikan.
2. Mecru terus-terusan ngoptimalake peralatan lan jinis rongga, sing ora mung nambah efisiensi laminasi crushing, nanging uga nduweni efisiensi crushing sing dhuwur, nanging uga nduweni bagian sing rawan lan nyuda biaya produksi.
3. Produk rampung nduweni wangun kubik lan isi gandum sing dhuwur, sing ora mung ningkatake kualitas produk rampung, nanging uga nyuda biaya produksi peralatan lan kabeh sistem.
4. Siji mesin bisa ngganti macem-macem jinis growong crushing.Mesin kasebut dilengkapi pirang-pirang rongga crushing medium lan rongga crushing sing apik.Mung sawetara bagean cilik kayata liner jinis rongga sing cocog bisa diganti kanggo ngowahi jinis rongga mesin.

gd

Prinsip Kerja:

Pemutus kerucut ngobahake kerucut ing sangisore aksi lengen eksentrik kanggo nggawe gerakan ayunan, sing ndadékaké tembok sing rusak kanggo remet lan nggiling materi ing antarane tembok lan tembok mortir sing gulung.Miturut teori laminasi, materi kasebut kena pengaruh ing pirang-pirang arah, miturut teksture dhewe.Iku ulig lan polesan kanggo mbentuk partikel watu stabil, kang tiba saka longkangan ayunan saka tembok crushing sing meets syarat discharge, lan liyane saka bahan terus bejat nganti dikarepake discharge wis tekan.

98a38d0b3c1fd8cbc24552b72715272
7db5563ae60b8c71378e51550680da5
IMG_0312

Parameter produk:

Parameter teknis HPG multi-silinder cone crusher

Model rongga Ukuran pakan sisih mbukak
(mm)
Ditutup ukuran dipakani sisih
(mm)
Min ukuran stopkontak
(mm)
Kapasitas
(t/h)
daya
(kw)
HPG100 C1 (Ekstra Kasar) 175 140 19 45-100 90
C2 (Kasar) 125 105 13
M (Tengah) 100 70 10
F1 (apik) 71 50 9
F2 (Extra Fine) 33 20 6
HPG200 C2 (Kasar) 235 190 19 65-250 160
M (Tengah) 171 120 16
F1 (apik) 150 95 13
F2 (Extra Fine) 116 70 8
HPG300 C1 (Ekstra Kasar) 265 230 25 85-440 220
C2 (Kasar) 240 210 20
M (Tengah) 190 150 15
F1 (apik) 145 105 11
F2 (Extra Fine) 120 80 8
HPG400 C1 (Ekstra Kasar) 360 290 30 135-625 315
C2 (Kasar) 310 250 25
M (Tengah) 260 196 20
F1 (apik) 182 110 13
F2 (Extra Fine) 135 90 10
HPG500 C1 (Ekstra Kasar) 370 330 38 200-790 400
C2 (Kasar) 320 290 28
M (Tengah) 245 210 22
F1 (apik) 180 130 13
F2 (Extra Fine) 150 95 10
HPG800 C1 (Ekstra Kasar) 450 352 38 265-1200 630
C2 (Kasar) 373 298 32
M (Tengah) 340 275 25
F1 (apik) 280 230 16
F2 (Kasar Kasar) 235 150 10
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Produk Khusus

Bali menyang Produk