Mesin pemisah ahli Mineral Magnetik

Katrangan singkat:

logam Ferrous: Recovery saka hematite palsu, hematite, limonite, siderite, manganese, etc.
Logam non-ferrous: pamisahan wolframite, garnet lan mineral liyane.
Logam langka: pemulihan tantalite, wesi-lepidolit, monazite, xenotime lan bijih liyane.
Non-logam: pemurnian lan penghapusan najis saka kuarsa, feldspar, kaolin, lan bahan refraktori.


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Ana telung jinis separator magnetik sing diwenehake dening Mecru, yaiku separator magnetik drum udan, separator magnetik garing lan separator magnetik gradien dhuwur.
gds

Kaluwihan produk:

Separator magnetik universal uga dikenal minangka separator magnetik drum udan.Iki minangka salah sawijining model sing paling akeh digunakake lan serbaguna ing industri lan cocok kanggo misahake bahan kanthi beda magnetik.
Aplikasi: digunakake kanggo misahake Magnetik udan saka magnetite, pirit, bijih panggang, ilmenite lan bahan liyane karo ukuran partikel kurang saka 3mm.Uga bisa digunakake kanggo mbusak wesi saka batu bara, mineral non-logam, bahan bangunan lan bahan liyane.
Kaluwihan: struktur prasaja, kapasitas Processing gedhe, operasi trep lan pangopènan trep.

Separator Magnetik Kering:

Pemisah magnetik garing, yaiku pemisah magnet drum magnet permanen garing, minangka pemisah magnetik efisiensi dhuwur sing dikembangake dening perusahaan kita.Medan magnet sing kuwat ngidini pemisah magnetik drum bisa misahake mineral magnetik medium lan lemah.
Aplikasi: pamisahan mineral magnetik sing lemah.
kauntungan:
1. Kapasitas pangolahan gedhe, ukuran partikel mineral sing akeh, akurasi pemisahan sing dhuwur lan ora ana clogging.
2. Struktur punika prasaja, pangopènan trep, lan konsumsi daya mung 20% ​​saka separator Magnetik kuwat elektromagnetik.

Separator magnetik gradien dhuwur

Separator Magnetik gradien dhuwur minangka jinis anyar peralatan pamisahan magnetik efisiensi dhuwur, sing bisa njupuk tingkat konsentrasi konsentrasi lan pemulihan logam, nyuda tingkat tailing, lan indeks pamisahan bisa diatur kanthi fleksibel miturut kabutuhan.
Aplikasi: Cocog kanggo roughing lan nyapu bijih logam lan pemurnian bijih non-logam.
Kaluwihan: kekuatan lapangan latar mburi dhuwur lan gradien medan magnet dhuwur.

Prinsip Kerja:

Pemisah Magnetik digunakake kanggo daur ulang granula bubuk kanggo mbusak bubuk wesi, lan liya-liyane. Pemisahan Magnetik utamane ditindakake kanthi fenomena aduk magnet nalika drum muter.Partikel non-magnetik lan partikel magnetik ditarik menyang permukaan drum kanthi gaya magnet ing medan magnet.Amarga prabédan ing gaya Magnetik, partikel non-Magnetik lan weakly Magnetik bakal tiba mati ing lintasan mbuwang beda, lan partikel pungkasan adsorbed ing lumahing drum sing concentrates.Minangka drum dadi menyang sisih Magnetik ora pati roso saka sistem Magnetik, kang kosong dibuwang menyang tank musataken ing tumindak banyu flushing nyemprotake saka pipe banyu discharge, lan pungkasanipun ninggalake kolom Magnetik.

202110213146

202110214426

21

Parameter produk:

Parameter teknis saka separator magnetik

Model Diameter cangkang
(mm)
Dawane cangkang
(mm)
cangkang

kacepetan puteran (r/min)

Ukuran feed
(mm)
Kapasitas
(t/h)
Daya (kw)
CTB6012 600 1200 <35 2-0 10-20 1.5
CTB6018 600 1800 <35 2-0 15-30 2.2
CTB7518 750 1800 <35 2-0 20-45 2.2
CTB9018 900 1800 <35 3-0 40-60 3
CTB9021 900 2100 <35 3-0 45-60 3
CTB9024 900 2400 <28 3-0 45-70 4
CTB1018 1050 1800 <20 3-0 50-75 5.5
CTB1021 1050 2100 <20 3-0 50-100 5.5
CTB1024 1050 2400 <20 3-0 60-120 5.5
CTB1218 1200 1800 <18 3-0 80-140 5.5
CTB1224 1200 2400 <18 3-0 85-180 7.5
CTB1230 1200 3000 <18 3-0 100-180 7.5
CTB1530 1500 3000 <14 3-0 170-280 11
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Produk Khusus

Bali menyang Produk