kaca_banner2

Gangue batubara minangka limbah padat sing dibuwang saka proses pertambangan batubara lan proses cuci batubara.

煤矸石.webp

Gangue batu bara ora mung minangka sumber mineral kanthi panyimpenan sing akeh, nanging uga minangka bahan mentah gawe pasir sing berkualitas tinggi.Bisa dibandhingake karo wedhi alam ing babagan kinerja produksi lan kualitas partikel, mula gangue batubara bisa digunakake minangka agregat beton!Gangue batubara akeh digunakake sawise digawe pasir kanthi peralatan gawe pasir.Bisa digunakake kanggo nggawe bata, agregat bangunan, cinder, pabrik bata, bata daur ulang, bahan bangunan, konstruksi dalan lan proyek teknik liyane.Iki digunakake ing konstruksi dalan.Bahan dhasar kanggo paving, efek apik banget.

 

Kajaba iku, gangue batubara ora digunakake, ngenggoni wilayah sing akeh.Uwal utawa leaching sulfida ing gangue batu bara bakal ngrusak atmosfer, lahan pertanian lan banyu.Gunung-gunung Gangue uga bakal spontan kobong lan nyebabake geni, utawa ambruk ing mangsa udan, silting munggah kali lan nyebabake bencana.China wis nglumpukake luwih saka 1 milyar ton gangue batubara, lan kira-kira 100 yuta ton gangue batubara bakal dibuwang saben taun.Mulane, nggunakake gangue batu bara kanggo nggawe wedhi ora mung bisa nambah lingkungan atmosfer, nanging uga ngredhakaké tekanan saka wedhi ing pasar tinimbang wedhi alam.Sawise nggunakake peralatan gawe wedhi kanggo nggawe wedhi Ponggawa, rega bisa tikel kaping pindho, dikarepake pasar gedhe, lan MediaWiki amba banget.

 

Yen gangue batu bara digunakake minangka agregat beton, mesin apa sing dibutuhake kanggo produksi?

Penghancur stasioner:

1. Jaw Crusher

page_pro_bg

Jaw crusher adopts growong jero crushing, ora zona mati, dipakani lan ngremekake efficiency nemen apik, lan nyimpen energi saka mesin siji 15% -30%, lan sistem nyimpen energi luwih saka kaping pindho.Wis kaluwihan saka teknologi majeng, urip dawa, operasi dipercaya lan gampang pangopènan, etc. Bisa digunakake minangka mesin proses pisanan kanggo crushing gangue batu bara.

 

2. Impact crusher

CI impact crusher

Crusher impact asring digunakake ing peralatan crushing sekunder kanggo nggawe lan mbentuk wedhi.Pangguna sing ora duwe syarat sing dhuwur babagan ukuran partikel produk sing wis rampung mung bisa milih "jaw crusher + impact crusher" kanggo nggawe gangue batu bara dadi pasir kasar.Kanggo sing duwe syarat sing luwih dhuwur babagan kualitas gawe wedhi, mesin gawe wedhi kudu digunakake maneh kanggo ngremukake luwih apik.

 

3. C seri impact wedhi nggawe mesin

dster

C seri impact crusher nduweni telung fungsi crushing, wedhi nggawe lan mbentuk, lan asring digunakake ing proses final crushing lan wedhi nggawe baris produksi.Gandum wedhi sing digawe mesin rampung kebak, gradasi cukup, lan output stabil.

 

Mobile Crusher:

exv (8)

Stasiun seluler Mecru nganggo metode operasi terpadu, sing bisa langsung didorong menyang posisi apa wae ing situs kerja kanggo operasi, ngilangi infrastruktur situs sing kompleks lan instalasi fasilitas tambahan komponen sing kapisah, lan nyuda konsumsi wektu tenaga kerja.

 

Pangguna bisa nganggo macem-macem formulir konfigurasi miturut jinis, ukuran lan syarat materi rampung pangolahan bahan mentahan, kang nduweni karakteristik instalasi trep, mobilitas kuwat, transportasi materi efisien, lan daya adaptasi kuwat.


Posting wektu: Jul-07-2022