kaca_banner2


Kanthi kemajuan pembangunan peradaban ekologis China, akeh provinsi lan kutha sing terus-terusan ngetokake kabijakan larangan pertambangan pasir lan kerikil..Tdheweke ningkatake standar lingkungan, pambangunan tambang ijo lan skala gedhe lan mode pertambangan gedhe-gedhe wis dadi fitur penting lan tren pembangunan saka wedhi lan ongko.Laju transformasi lan nganyarke industri agregat kerikil terus saya cepet.

 1-191029104954954

Ing 2019, kena pengaruh rega dhuwur lan kekurangan agregat kerikil ing saindenging negoro, bathi bathi industri agregat kerikil saya tambah akeh.. Various Enterprises tengah lan buta perusahaan-diduweni negara wis wiwit ngetik "nguntungake" industri ongko kerikil.Gabung karo perusahaan raksasa penting banget kanggo nyedhiyakake pasar agregat kerikil lan nduwe pengaruh penting kanggo transformasi lan nganyarke industri ing mangsa ngarep.

China Power Construction: bakal mbangun basis produksi agregat bangunan paling gedhe ing donya

Sajrone periode "Rencana Lima Taun Telulas", syarat pembangunan prioritas ekologis ningkatake transformasi lan nganyarke industri agregat kerikil..  T"One Belt, One Road" inisiatif nggawa kesempatan kanggo perusahaan pasir lan kerikil ing saindenging jagad.China Power Construction Group kanthi tegas nanggapi strategi nasional lan nandur modal ing pambangunan proyek tambang watu gamping Changjiu (Shenshan) kanthi sikap "wani dadi sing pertama ing donya", kanthi cepet ngenggoni papan sing dhuwur ing industri agregat konstruksi lan mimpin transformasi lan nganyarke industri pasir lan watu nasional lan pembangunan mangsa.

Proyek tambang gamping Changjiu (Shenshan) kalebu area pertambangan (sistem pangolahan tambang lan pasir), koridor logistik lan dermaga. TTotal cadangan sumber daya sing wis bukti tambang kira-kira 1,908 milyar ton.Sawise rampung, bakal dadi basis produksi paling gedhe ing donya kanggo bahan bangunan lan agregat. Fikisproduk bakal diangkut menyang dermaga khusus ing Kali Yangtze liwat koridor conveyor sabuk kanthi dawane 12,98 kilometer.It yaiku sistem conveyor sabuk jarak adoh kanthi kapasitas transportasi paling gedhe ing donya.

 

Grup Gezhouba: Kepengin ngrebut kesempatan ing industri pasir lan watu agregat

Saiki, Gezhouba Investment Company wis nganakake rapat komunikasi kanggo agregat kerikil kanthi luwih saka rolas unit.Ing diskusi sing luwih jero, "industri agregat kerikil njanjeni" wis dadi konsensus kabeh unit, ide-ide kasebut wis tekan penyatuan sing durung ana sadurunge, lan semangat kanggo nemokake proyek mundhak.Akeh unit wis ngrumusake rencana pangembangan bisnis agregat kerikil.Gezhouba Fifth Company plans kanggo nyakup agregat kerikil ing "siji utama lan loro tambahan".Gezhouba Yipuli Company terus nambah teknologi, lan Gezhouba First Company wis enriched daya pembangunan pasar.Unit sing kurang melu bisnis kerikil lan agregat uga nandur modal ing tentara nggoleki informasi proyek.Ing saiki, Gezhouba Investment Company wis diklumpukake saklawasé 100 bagéyan informasi project, lan sawise pilihan ketat, sawetara proyèk diterusaké ing proses tertib.Proyek agregat kerikil Yuzhou sing dioperasikake dening Perusahaan Gezhouba Yipuli wis dadi proyek model tambang ijo ing Provinsi Henan, lan diumumake minangka proyek model tambang ijo nasional.

 YU

Cina nasional bangunan Bahan Kelompok

Ing konferensi asil taunan 2018 saka Bahan Bangunan China, ChinanasionalBahan BangunanKelompoknyatakake yen dodolan semen taunan 370 yuta ton.Miturut tingkat 2: 1 saka agregat lan dodolan semen, dodolan agregat kudu luwih saka 700 yuta ton.

Kulon Cina semen

Kulon Cina Semen njupuk kauntungan saka tambang kanggo ngluwihi bisnis agregat.Ing 2018, papat jalur produksi agregat Semen China Barat dioperasikake, kanthi kapasitas produksi total 7 yuta ton.Direncanakake kanggo entuk kapasitas produksi taunan 20 yuta ton liwat proyek anyar sajrone 3-5 taun.

China United Cement

China United Cement Group Co., Ltd. nggunakake mekanisme produksi tailing kanggo proyek agregat kerikil kanthi total investasi 60 yuta yuan kanggo mbangun rong jalur produksi agregat kanthi output taunan 2 yuta ton lan jalur produksi pasir pendukung kanthi taunan. produksi 1 yuta ton.efek.A

Grup Komunikasi Zhejiang: Entuk hak pertambangan kanggo cadangan bahan bangunan sing akeh

Minangka platform utama kanggo investasi transportasi lengkap lan Financing ing Provinsi Zhejiang lan pasukan utama saka construction transportasi, Zhejiang Transportation Group menangaké 180 yuta ton cadangan kanggo tambang watu construction Dahuangshan ing Zhoushan City, lan mlebu ing perspektif kolega ing wedhi. lan industri watu.Wis sukses menang hak mining saka Dahuangshan construction watu (tuff) mine ing Taoyaomen Community, Cenggang Street, Dinghai District, Zhoushan City, karo cadangan sumber 184.405.700 ton;hak pertambangan Tambang Batu Xuanwu Xin ing Desa Xianyi, Kotapraja Lixin, Distrik Lidu, Lishui Cadangan sumber daya 12.4071 yuta ton;hak pertambangan tambang batu basalt Youyouping ing Desa Xihou, Kutha Xiawang, Kutha Shengzhou, nduweni cadangan sumber daya 13.604.800 ton;hak pertambangan kanggo mbangun tambang watu ing Desa Zhangguan, Kutha Huangzhai, Kabupaten Pujiang, nduweni cadangan 47,371 yuta ton.A

Saiki, rega pasir lan kerikil ing pirang-pirang papan ing China tetep dhuwur, lan wilayah lokal saya mundhak.Perusahaan raksasa wis njupuk kauntungan saka kaluwihan industri kanggo njupuk timbal ing tata letak industri wedhi lan kerikil, kang muter peran ageng ing stabil rega saka pasar wedhi lan kerikil ongko China, lan dipun promosiaken wedhi lan kerikil ongko industri.Transformasi lan nganyarke iku penting banget.


Wektu kirim: Jun-27-2022