kaca_banner2

Kanthi pangembangan pembangunan infrastruktur kutha, kacepetan metabolisme kutha saya tambah cepet.Akeh bangunan lawas wis dibongkar kanggo mbangun bangunan anyar sing apik banget lan apik.Sampah construction wis diprodhuksi ing wektu sing padha, , kang bener ngalangi pembangunan kutha.

Ing taun-taun pungkasan, ana kekurangan pasir konstruksi.Sauntara rega pasir tetep dhuwur.Daur ulang limbah konstruksi wis didhukung dening pemerintah lokal lan narik kawigaten akeh investor.China Crusher Produsen Mecru Heavy Industry wis ing pamindhahan.Ayo sinau sawetara pitakonan umum babagan agregat daur ulang sampah konstruksi!

 hfg

Napa kita kudu daur ulang sampah konstruksi?Apa gunane daur ulang?

 

Riset nuduhake yen saben 100 yuta ton limbah konstruksi bisa ngasilake 24,3 milyar bata standar lan 36 yuta ton campuran, nyuda konsumsi 10 yuta meter kubik pasir alam utawa kerikil, nyimpen 2,7 yuta ton batu bara, lan nambah nilai 8,46 milyar yuan. , nggawe keuntungan ekonomi ageng.Kajaba iku, nalisir tumpukan lan landfilling sing prasaja, panggunaan sumber daya limbah konstruksi uga bisa nyuda emisi nitrous oxide nganti 50%, nitrida nganti 99,3% lan karbon monoksida nganti 28%.

 

Pira agregat daur ulang sing bisa diprodhuksi dening 1 ton limbah konstruksi?

 

tingkat konversi agregat sing diasilake limbah konstruksi bisa tekan 85%.Siji ton limbah konstruksi bisa ngasilake sekitar 0,85 ton agregat daur ulang, 0,01 ton baja kethokan, lan sisane sampah liyane.Rega agregat daur ulang kira-kira 60% saka rega bahan kerikil alami sing bisa nyuda biaya konstruksi luwih saka 40% lan duwe kauntungan gedhe ing biaya.

 

Kanggo perawatan limbah konstruksi, sing luwih trep?Tipe stasioner utawa jinis seluler?

 

Dibandhingake karo baris produksi stasioner, stasiun crushing mobile wis dadi pilihan becik amarga pendhudhukan tanah cilik, wektu produksi cepet lan transfer trep.Rinciane kaya ing ngisor iki:

 JG

1. Ora perlu pondasi lan konstruksi pendukung.Bisa digunakake ing situs;

 

2. Sasis Crawler, gampang diangkut, cocok kanggo kondisi dalan sing rumit, ngurangi biaya transportasi;

 

3. Bisa digunakake ing kahanan kerja sing beda, peralatan sing beda bisa digabungake kanthi fleksibel lan digunakake kanggo nyuda biaya investasi;

 

4. Peralatan gampang operate lan njaga sing bisa nyuda biaya tenaga kerja;

 

5. Bisa crushing, ngirim lan screening operasi ing siji operasi lan nyedhiyani opsi produksi liyane kanggo pelanggan.

 

Peralatan crushing mobile crawler sing diprodhuksi dening China Crusher Manufacturer Mecru Heavy Industry wis akeh digunakake ing bidang pemecahan sampah konstruksi.Peralatan kasebut ora mung bisa digunakake kanthi mandiri kanggo ngrampungake crushing, screening lan mbusak bahan wesi, nanging uga bisa digunakake karo macem-macem mesin kanggo ngrampungake perawatan sampah konstruksi sing luwih canggih.Peralatan wis nganyari kaping pirang-pirang, nduweni daya adaptasi sing luwih apik kanggo perawatan limbah konstruksi kanthi kekuatan sing luwih dhuwur, kinerja sing luwih apik.


Wektu kirim: Jul-21-2022