kaca_banner2

Pungkasan, kita nyebataken bilih pangolahan hard rock tansah ngganggu para pelanggan.Mecru wis melu banget ing bidang crushing lan screening sajrone pirang-pirang taun.HPG multi-silinder cone crusher dirancang lan diprodhuksi khusus kanggo hard rock crushing nyawiji mechanical, hydraulic, electrical, automation, etc. Teknologi Integrasi, lan wis sawetara kaluwihan sing crushers tradisional ora bisa cocog.Wis bisa ngatasi masalah nyandhang peralatan gedhe lan kesulitan pangopènan peralatan.

1

Umumé ngandika: Rocks karo uniaxial kekuatan compressive jenuh luwih saka 60 MPa disebut "hard rocks", sing karo 30-60 MPa disebut "hard rocks", lan sing kurang saka 30 MPa disebut "batu alus".Hard rock crushing dealing with crushing of hard rock kanthi kekuatan tekan jenuh uniaxial luwih saka 30 MPa.Jenis watu atos iki umume diremuk sadurunge digunakake sakteruse.
Bahan umum bisa dipérang dadi telung jinis utama rekayasa proses miturut produk sing dibutuhake: crushing kasar + crushing medium, crushing kasar + crushing medium + crushing alus utawa crushing kasar + crushing medium + crushing nggoleki + shaping.Shaping umume kanggo nggawe produk sing diasilake luwih apik ing wangun gandum.

Produk remuk sing umum digunakake sajrone proses penggilingan yaiku:
Jaw crusher digunakake ing proses crushing pisanan saka garis crushing.Bisa ngremukake partikel gedhe kanthi kekuatan kompresi ora luwih saka 320MPa nganti ukuran 100mm ~ 300mm.

Penghancur impact umume bisa ngolah bijih utawa watu kanthi kekuatan tekan nganti 350MPa ing sangisore 500mm, lan bahan sing diremuk yaiku partikel kubik.Ing crusher impact umume digunakake ing proses crushing kaloro saka baris crushing, lan uga bisa digunakake minangka proses crushing pisanan kanggo bahan karo feed cilik.

Cone crusher nggunakake prinsip laminated crushing kanggo mbentuk lapisan protèktif saka lapisan materi.Nduwe karakteristik struktur sing dipercaya, efisiensi crushing dhuwur, penyesuaian sing trep, lan panggunaan ekonomi.Ukuran feed yaiku 13 ~ 369mm.Cone crushing padha karo impact crushing.Asring digunakake ing proses crushing kapindho saka baris crushing.Uga bisa digunakake minangka proses crushing pisanan kanggo bahan karo feed cilik.Nanging, ukuran partikel feed cone crusher umume luwih cilik tinimbang counter-attack crushing.

Mesin nggawe wedhi cocok kanggo ngremukake lan mbentuk bahan alus, medium lan hard banget.Umume digunakake minangka proses pungkasan saka baris produksi wedhi crushing, lan ukuran feed 35-60mm.

Saliyane peralatan crushing utama, sawetara peralatan tambahan kayata layar geter, feeder lan conveyor dibutuhake kanggo ngrampungake konfigurasi lan karya baris produksi iki.

Konfigurasi lini produksi

2
Bahan hard rock gedhe liwat silo menyang feeder geter kanggo dipakani seragam, lan banjur ketik jaw crusher kanggo crushing pisanan.Sawise bahan coarsely ulig disaring dening layar geter minangka dibutuhake, lagi diangkut menyang conthong dening conveyor sabuk.Crusher nindakake medium kapindho lan crushing apik.Sawise crushing medium lan nggoleki, layar kedher bunder digunakake kanggo screening, lan partikel luwih gedhe bali menyang conthong crusher kanggo ulig maneh.Ing wektu iki, agregat wedhi lan kerikil sing dibutuhake bisa dipikolehi.Yen nggawe wedhi lan mbentuk dibutuhake, bahan sing nyukupi syarat kasebut dilebokake ing mesin nggawe wedhi kanggo ngremukake lan mbentuk.Yen bahan kudu diresiki, mesin cuci pasir bisa ditambahake kanggo ngresiki.Pungkasan, bahan sing cocog karo syarat diklasifikasikake lan dikemas miturut kisaran ukuran partikel sing beda.

Konfigurasi peralatan saka baris produksi crushing utamané ditemtokake miturut specifications watu pangguna lan output lan nggunakake watu.Proses kasebut dikonfigurasi miturut situs produksi.Ana macem-macem jinis peralatan crushing, lan model beda cocog karo kapasitas produksi beda, ukuran partikel feed lan ukuran partikel discharge.Mulane, peralatan crushing sing cocog karo kapasitas produksi kudu dipilih miturut spesifikasi watu, output lan produk watu sing dibutuhake kanggo entuk jalur produksi sing paling wajar lan ekonomis.
Mecru Heavy Industry duwe tim ahli teknis profesional.Sawise inspeksi ing situs, miturut kabutuhan customer, kita bakal nggawe eksklusif kualitas dhuwur crushing lan wedhi nggawe garis produksi kanggo pelanggan, lan ngawula pelanggan wholeheartedly kanggo nggawe baris produksi paling cukup lan ekonomi kanggo pelanggan.


Wektu kirim: Jan-19-2022