kaca_banner2

Produk

  • Crawler driven Mobile impact crusher

    Crawler driven Mobile impact crusher

    Area aplikasi: wedhi lan kerikil yard, pertambangan, pertambangan batu bara, pabrik campuran beton, mortir garing, construction sampah crushing lan daur ulang, etc.
    Bahan sing ditrapake: gangue batu bara, pasir, basalt, granit, kerikil kali, tailing bijih, limbah konstruksi lan bahan liyane.
    Ukuran feeding: ≤800mm
    Kapasitas: 100-500t / h

  • Crawler mimpin tanduran screening Mobile

    Crawler mimpin tanduran screening Mobile

    Bidang aplikasi: cocok kanggo macem-macem quarries lan screening saka bangunan pembongkaran sampah, operasi pertambangan, etc.
    Bahan sing ditrapake: screening limbah konstruksi, watu, bijih, beton aspal lawas lan bahan liyane.
    Ukuran feed: 160-260mm
    Kapasitas pangolahan: 80-800t / h

  • Crawler driven Mobile cone crusher

    Crawler driven Mobile cone crusher

    Area aplikasi: Sand yard, pertambangan batu bara, pertambangan, infrastruktur kutha, dalan utawa situs construction, etc
    Bahan sing ditrapake: watu konstruksi lan bijih logam, agregat pasir, bijih, granit, lsp
    Ukuran feeding: 50-300mm
    Kapasitas: 48-440T / h

  • Crawler driven Mobile jaw crusher

    Crawler driven Mobile jaw crusher

    Wilayah aplikasi: crushing pertambangan, crushing sampah konstruksi lan daur ulang, produksi crushing agregat konstruksi, konstruksi dalan gedhe, konstruksi sepur, konstruksi dalan lan jembatan lan industri liyane.
    Bahan sing ditrapake: limbah konstruksi, bijih wesi, bijih, watu gamping lan bahan liyane.
    Ukuran feed: 400-1000mm
    Kapasitas pangolahan: 100-450t / h

  • Mesin Pembuat Pasir Seri C

    Mesin Pembuat Pasir Seri C

    Aplikasi: digunakake ing bijih logam lan non-logam, bahan bangunan, stasiun nyawiji, mortir garing, wedhi lan watu ongko crushing lan industri liyane, uga digunakake digunakake ing wedhi mechanical lan watu mbentuk
    Bahan sing bisa ditrapake: kerikil, watu kuarsa, watu gamping, cobblestone, gangue batubara, basalt, granit, diabase, dll

    Ukuran partikel feed: 30-60mm
    Kemampuan nangani: 60-580t / h

  • Deep Cavity C series Jaw crusher

    Deep Cavity C series Jaw crusher

    Area aplikasi: pasir lan kerikil crushing, tambang crushing, bangunan stone crushing, produksi kimia, roadbed construction, construction infrastruktur, etc.
    Bahan sing ditrapake: kerikil kali, granit, basalt, bijih wesi, kuarsit lan watu hard medium-hard liyane.
    Ukuran feeding: 120-1500mm
    Kapasitas pangolahan: 65-1590t / h

  • Multi-silinder hidrolik cone crusher

    Multi-silinder hidrolik cone crusher

    Area aplikasi: pasir lan kerikil crushing, tambang crushing, bangunan stone crushing, produksi kimia, roadbed construction, infrastruktur, energi, etc.
    Bahan sing ditrapake: Kuarsa, kerikil kali, kalsit, dolomit, granit, basalt, bijih besi, watu gamping, diabase, bluestone, lan watu atos lan medium-hard liyane.
    Ukuran feeding: ≤450mm
    Kapasitas pangolahan: 45-1200t / h

  • Tipe kuwat grinding Ball mill

    Tipe kuwat grinding Ball mill

    Wilayah sing ditrapake: semen, silikat, bahan konstruksi anyar, bahan refraktori, pupuk kimia, klamben logam ireng lan non-ferrous, kaca lan industri keramik.
    Bahan sing ditrapake: fly ash, watu gamping, kuarsa, bubuk aluminium, bubuk batu bara, slag baja, bijih, potash feldspar, bijih wesi, slag wesi, slag aluminium, silikon karbida, alumina, gangue batu bara, lsp.
    Kapasitas: 0.65-615T / h

  • Crawler mimpin jinis abot Mobile scalper

    Crawler mimpin jinis abot Mobile scalper

    Bidang aplikasi: Cocog kanggo macem-macem tambang lan screening limbah pembongkaran bangunan, operasi pertambangan, lsp.
    Bahan sing ditrapake: screening limbah konstruksi, watu, bijih, beton aspal dalan blocky lan bahan liyane.
    Ukuran feed: 10-26mm
    Kapasitas pangolahan: 80-800t / h

  • Dhuwur Recovery rasio Goyang meja gravitasi mesin

    Dhuwur Recovery rasio Goyang meja gravitasi mesin

    Bidang aplikasi: Konsentrasi gravitasi ing pabrik pangolahan mineral.
    Bahan sing ditrapake: timah, tungsten, emas, perak, timah, seng, tantalum, niobium, wesi, mangan, titanium lan batu bara, lsp.
    Kapasitas: 0.1-2.5 (t/h)

  • Mesin layar geter sing efisien dhuwur

    Mesin layar geter sing efisien dhuwur

    Aplikasi Area: cocok kanggo quarry screening wedhi lan watu bahan, nanging uga kanggo construction daur ulang sampah, preparation batu bara, pertambangan, Mineral Processing, bahan bangunan, daya listrik lan industri kimia lan aplikasi screening liyane
    Bahan sing ditrapake: kuarsit, bijih besi, granit, basalt, diabase, serpih, kerikil, watu gamping, lsp
    Ukuran Feed: ≤200mm
    Kapasitas: 35-1000T / h

  • Mesin layar geter linear dewatering

    Mesin layar geter linear dewatering

    Orane katrangan aplikasi: tailings garing, banyu ngumbah wedhi, slime dewatering, nggoleki wedhi Recovery mesin, remediation lemah, perawatan lumpur, perawatan limbah, etc.
    Bahan: tailing besi, tailing emas, pasir kuarsa, pasir pengecoran, pasir bahan bangunan, dehidrasi kalium feldspar, limbah perkotaan, limbah industri, lumpur sungai, pengolahan lumpur, lumpur konstruksi, pengolahan lumpur pengeboran
    Ukuran pakan ≤5MM
    Kapasitas pangolahan: 30-600t / h

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2