Mesin gilingan Raymond ekstra halus

Katrangan singkat:

Wilayah aplikasi: pabrik pangolahan mineral, industri bubuk
Bahan sing ditrapake: barite, kalsit, marmer, watu gamping, dolomit, bentonit, kaolin, gipsum, lsp.
Kapasitas produksi: 1-76 t / jam


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Pabrik Raymond akeh digunakake ing barite, kalsit, marmer, watu gamping, dolomit, bentonit, kaolin, gypsum lan pangolahan wêdakakêna dhuwur liyane kanthi kekerasan Mohs ora luwih saka 9.3.Produk iki minangka pabrik sing relatif tradisional lan akeh digunakake saiki.

202110152482

Kaluwihan produk:

Sawise optimasi struktural terus-terusan, kabeh mesin manggoni area cilik lan trep kanggo transportasi, instalasi lan produksi.
Panggunaan kontrol otomatisasi listrik nyuda tingkat kegagalan lan nggawe produksi luwih stabil lan efisien.
Bagian nganggo digawe saka bahan sing tahan banget kanggo nyuda nyandhang lan menehi umur layanan sing luwih dawa.
Kehalusan sing bisa diatur lan bisa dikontrol, adaptasi karo jangkauan sing luwih akeh

Prinsip Kerja:

Ing asas mecah iku roller mecah wis tightly mbalek ing ring grinding ing tumindak pasukan centrifugal, lan materi scooped munggah dening shovel lan dikirim menyang tengah roller mecah lan ring mecah.Ing tumindak kasebut, bahan bubuk diunekake lan dilewati ing penganalisis.Materi sing ketemu syarat fineness liwat analyzer, lan bali menyang growong mecah kanggo terus mecah yen gagal kanggo ketemu syarat.

IMG_2355
IMG_2467
202110157871
202110153966

Parameter produk:

Model Ukuran Feed Maks (mm) Granularity rampung (mm) Kapasitas Klasifikasi (ch) Rotasi Poros Tengah

(r/min)

 

Diameter RingInner

(mm)

 

Diameter rotor (mm) Dhuwur I Roller lan Ring (mm) Motor Utama (kw) Air Blower Motor (kw) Analyzer Motor (kw)
3R1410 5-8 0.125-0.044 1-10 280 φ405 φ140 100 Y160M-6-7.5 Y132S-4-5.5 Y90L-6-2.2
3R2115 15 0.125-0.044 1-18 180 Φ640 Φ210 150 Y200L--815 Y132M-4-11 Y112M-6-2.2
3R2615 20 0.125-0.044 2-15 170 Φ780 Φ260 150 Y225S-8-18.5 Y180M-4-15 Y112M-6-22
3R2714 20 0.125-0.044 2-28 170 Φ830 Φ270 140 Y255M-8-18.5 Y180M-4-18.5 Y112M-6-2.2
4R2714 15-25 0.125-0.044 3-30 170 Φ830 Φ270 140 Y225M-8-22 Y180M-4-18.5 Y112M-6-2.2
3R3016 15-25 0.125-0.044 3-34 178 Φ910 Φ300 160 Y225M-8-30 Y180L-4-22 Y132S-6-3
4R3016 15-25 0.125-0.044 3-36 178 Φ910 Φ300 160 Y225M-8-30 Y180L-4-22 Y132S-6-3
4R3216 25 0.125-0.044 3-38 130 Φ970 Φ320 160 Y225S-4-37 Y220M-4-30 YC1200-4A-5.5
5R4119 30 0.124-0.044 6-76 105 Φ1280 Φ410 190 Y280S-4-75 Y25M-4-55 YC1200-4B-7.5
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita