Rotary mesin Cooling efektif dhuwur

Katrangan singkat:

Area aplikasi: sistem rotary kiln
Kapasitas: 2-75 t / h


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Pendingin Rotary minangka salah sawijining peralatan penting ing sistem kiln rotary.Fungsine kanggo kelangan klinker saka rotary kiln (1000-1300 ℃) nganti ngisor 200 ℃, nalika nambah kualitas lan grindability klinker.

Kaluwihan produk:

1. Wektu cooling cendhak lan kacepetan cepet.
2. Wide sawetara saka aplikasi.
3, operasi prasaja, kurang klinker mundhut.

Prinsip Kerja:

Klinker suhu dhuwur sawise kalsinasi kiln rotary lumebu ing adhem liwat feeder.Lan adhem rotates kanggo drive materi kanggo kebak exchange panas karo udhara, ing wektu sing padha karo awak kiln ing sesuai karo desain slope lan kacepetan rotasi, materi uga ing kiln periodik Rolling maju.Supaya kanggo nransfer materi mentahan saka mburi feed kanggo mburi discharge, lan mesthekake yen materi liwat kiln Rotary ing wektu kanggo kelangan kanggo 200 ℃ ngisor.

1637888691(1)

1637888667(1)

Parameter produk:

Spesifikasi (M)
Diameter × dawa
Kapasitas
(t/h)
slope
(%)
Daya motor utama
(kw)
Bobot
(t)
Φ1.5×15 2-3 3-5 15 28
Φ1.5×20 3-4 3-5 15 35
Φ1.8×18 4-6 3-5 18.5 47
Φ2.0×22 7-8.5 3-5 22 61
Φ2.2×18 7-8.5 3-5 22 64
Φ2.2×22 8-10 3-5 30 73
Φ2.4×24 12-15 3-5 45 98
Φ2.5×25 15-20 3-5 55 110
Φ2.8×28 16-22 3-5 55 130
Φ3.0×30 20-25 3-5 75 169
Φ3.2×36 28-32 3-5 90 200
Φ3.3×40 32-36 3-5 132 237
Φ3.6×36 35-38 3-5 185 318
Φ4.0×36 50-60 3-5 220 348
Φ4.0×45 60-70 3-5 250 414
Φ4.5×50 70-75 3-5 315 576
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Produk Khusus

Bali menyang Produk