Tipe tekanan negatif Rotary kiln

Katrangan singkat:

Wilayah aplikasi: kalsinasi klinker semen, pemanggangan industri metalurgi, pemanggang tahan api, pemanggangan pabrik kimia
Kapasitas produksi: 180-10000 t / d


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Rotary kiln nuduhake rotary calcining kiln (umume dikenal minangka rotary kiln), kang belongs kanggo peralatan bahan bangunan semen.Kiln Rotary bisa dipérang dadi kiln semen, kiln kimia metalurgi lan kiln jeruk miturut bahan sing beda-beda.Ing pirang-pirang industri produksi kayata bahan bangunan, metalurgi, industri kimia, perlindungan lingkungan, lan liya-liyane, kiln rotary wis akeh digunakake.

Kaluwihan produk:

1. Produksi tekanan negatif lengkap, aliran udara lancar, operasi produksi stabil lan safety dhuwur.
2. Mecru rotary kiln nduweni teknologi calcining apik lan karya stabil.
3. Ngadopsi sistem kontrol terpusat, tingkat otomatisasi dhuwur lan produksi efisien.
4. Iku produk teknologi diwasa, kang ora gampang kanggo malfunction, lan Mecru wis Produsèn lengkap layanan jaminan kualitas.

Prinsip Kerja:

Kiln Rotary didorong dening motor kanggo muter, lan materi wis preheated dening preheater, lan banjur lumebu ing rotary kiln liwat buntut kiln kanggo calcination.Bahan mentah calcined mlebu ing cooler liwat tutup sirah kiln kanggo cooling, lan dibuwang sawise cooling.

1637888562(1)

1637888577(1)

1637888548(1)

1637888524(1)

1637888524(1)

Parameter produk:

Spesifikasi Teknis Rotary Kiln

produk
Spesifikasi
(m)
Ukuran kiln Motor
daya
(kw)
Total
bobot
(t)
cathetan
Dhiameter
(m)
dawa
(m)
Obliquity
(%)
Kapasitas
(t/d)
rotasi
kacepetan
(r/min)
Φ2.5×40 2.5 40 3.5 180 0.44-2.44 55 149.61 -----
Φ2.5×50 2.5 50 3 200 0.62-1.86 55 187.37 -----
Φ2.5×54 2.5 54 3.5 280 0.48-1.45 55 196.29 njaba disassemble kiln
Φ2.7×42 2.7 42 3.5 320 0.10-1.52 55 198.5 ------
Φ2.8×44 2.8 44 3.5 450 0.437-2.18 55 201.58 njaba disassemble kiln
Φ3.0×45 3 45 3.5 500 0.5-2.47 75 210.94 ------
Φ3.0×48 3 48 3.5 700 0.6-3.48 100 237 njaba mbongkar klin
Φ3.0×60 3 60 3 800 0.3-2 100 310 ------
Φ3.2×50 3.5 50 4 1000 0.6-3 125 278 mbongkar klin
Φ3.3×52 3.3 52 3.5 1300 0.266-2.66 125 283 kiln karo preheater precalcine
Φ3.5×54 3.5 54 3.5 1500 0.55-3.4 220 363 kiln karo prehrater precalcine
Φ3.6×70 3.6 70 3.5 1800 0.25-1.25 125 419 Generating klin kanggo usimg ofterheat
Φ4.0×56 4 56 4 2300 0.41-4.07 315 456 klin karo prehrater precalcine
Φ4.0×60 4 60 3.5 2500 0.396-3.96 315 510 klin karo prehrater precalcine
Φ4.2×60 4.2 60 4 2750 0.41-4.07 375 633 klin karo prehrater precalcine
Φ4.3×60 4.3 60 3.5 3200 0.396-3.96 375 583 klin karo prehrater precalcine
Φ4.5×66 4.5 66 3.5 4000 0.41-4.1 560 710.4 klin karo prehrater precalcine
Φ4.7×74 4.7 74 4 4500 0.35-4 630 849 klin karo prehrater precalcine
Φ4.8×74 4.8 74 4 5000 0.396-3.96 630 899 klin karo prehrater precalcine
Φ5.0×74 5 74 4 6000 0.35-4 710 944 klin karo prehrater precalcine
Φ5.6×87 5.6 87 4 8000 Maks 4.23 800 1265 klin karo prehrater precalcine
Φ6.0×95 6 95 4 10000 Maks5 950×2 1659 klin karo prehrater precalcine
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita