Mesin cuci pasir sing efektif

Katrangan singkat:

Area Aplikasi: cocok kanggo reresik, grading, ngresiki ing metalurgi, bahan bangunan, tenaga air lan industri liyane, lan kanggo ngumbah bahan alus lan kasar.
Bahan sing Ditrapake: cocok kanggo metalurgi, bahan bangunan, tenaga air lan industri liyane ngumbah agregat pasir, grading, ngresiki, lsp
Ukuran Feed: ≤10mm
Kapasitas: 20-200T / h


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Mesin cuci wedhi MECRU nduweni intensitas reresik gedhe, struktur sing cukup, output gedhe, kurang mundhut wedhi ing proses ngumbah wedhi, utamane bagean drive diisolasi saka banyu lan wedhi, saengga tingkat kegagalane luwih murah tinimbang mesin cuci wedhi sing umum digunakake. .Amarga MECRU wis diadopsi teknologi majeng lan digabungake karo status pembangunan lan kahanan nyata saka industri sandstone ing ngarep lan luar negeri kanggo berkembang, nambah, upgrade produk.
hdf

Kaluwihan produk:

1, struktur prasaja, ora nganggo bagean, gampang pangopènan.
2, kebersihan dhuwur, output gedhe, mundhut wedhi kurang.
3, stabilitas karya, kurang fault, produksi gampang.

Prinsip Kerja:

Nalika digunakake, piranti daya nyurung impeller kanggo muter alon-alon liwat sabuk segitiga, reducer lan pengurangan gear.Sandstone ngetik tank ngumbah saka tank dipakani, muter ing drive saka impeller, lan tlatah siji liyane kanggo mbusak impurities panutup lumahing sandstone, lan numpes lapisan uap banyu panutup wedhi, supaya minangka kanggo nggampangake dehidrasi;Ing wektu sing padha, nambah banyu kanggo mbentuk aliran banyu kuwat, njupuk adoh impurities lan prakara manca karo gravitasi tartamtu cilik ing wektu, lan discharge saka tank ngumbah stopkontak overflow kanggo ngrampungake proses reresik.

4dd927878c594e2ee795cf16713d865
5775a2069f5aee28bb59c565e7c5c20a
08e91dbad3857b76554c2129f44654c0

Parameter produk:

Parameter Teknis Mesin Cuci Pasir

Model Ukuran roda (mm) Ukuran feed maksimal (mm) Kapasitas (t/h) Daya (kw) Daya (kw) Timbangan (t)
XSD2610 2600x1000 10 20-50 5.5 3255x1982x2690 2.7
XSD2816 2800x1600 10 30-60 11 3540x3000x2880 4.2
XSD3016 3000x1600 10 50-100 15 3845x3000x3080 5.5
XSD3620 3600x2000 10 100-200 22 4500x3560x3700 9.6
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita