Ngirit biaya energi kiln vertikal

Katrangan singkat:

Aplikasi: metalurgi, bahan bangunan, kalsium karbida, nano kalsium karbonat, beton aerasi, kalsinasi bahan refraktori lan jeruk, lsp
Kapasitas produksi: 50-400 (t/d)


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Kiln batang minangka peralatan termal kanggo kalsinasi terus-terusan klinker kanthi pakan ndhuwur lan discharging ngisor. Iki kasusun saka awak kiln, piranti dipakani lan discharge lan peralatan ventilasi, lan liya-liyane. saka MECRU shaft kiln sing kurang investasi construction ibukutha, kurang wilayah pendhudhukan, efficiency kadewasan dhuwur, konsumsi bahan bakar kurang lan otomatis otomatis.

Kaluwihan produk:

1, amarga desain lan struktur sing cukup, dibandhingake karo jinis energi sing padha.
2, efek pengawetan panas apik, suhu kulit kiln bisa dikontrol ing babagan 60 ℃, sing luwih dhuwur tinimbang suhu lingkungan, hemat energi penting.
3, umur layanan dawa saka bahan refractory, bahan ora langsung karo tabrakan refractory pasuryan apa, nanging dening pamukiman gravitasi lan gesekan pasuryan digunakake, nyuda kacepetan nyandhang bahan refractory, hemat energi lan ngurangi konsumsi.
4, tilas cilik, proses kompak, nyuda investasi.

Prinsip Kerja:

Upper feeding ngisor discharging terus-terusan calcining klinker.Makarya miturut prinsip transfer panas counter saiki. Bahan ing kiln pindhah saka ndhuwur menyang ngisor, lan gas flue ngliwati kabeh menara saka ngisor menyang ndhuwur.Bahan wis dipanasake, dikalsinasi lan didinginkan ing kiln.

1637888867(1)
1637888857(1)
1637888879

Parameter produk:

Kapasitas (t/d) 50 100 150 200 300 400
peralatan utama Model peralatan pendukung utama lan indikator ekonomi teknis
poros kiln 60m³ 150m³ 200m³ 250m³ 400m³ 500m³
Formulir bagean kamar Kiln

 

bunder
suhu kalsinasi / ℃ 1100±50
indeks konsumsi energi / (kCal/kg jeruk nipis) 950±50
Indikator konsumsi daya /(kW·h/t lime) 25±5
watu kapur : kapur 1.6~1.75:1
Tingkat overburning mentah kapur/% ≤13
Aktivitas kapur / ml 220~280(Komposisi spesifik watu gamping ditemtokake)
Suhu awu / ℃ suhu lingkungan +60
Ukuran batu gamping masuk kiln/mm 30~80/80~120
konsentrasi emisi /(mg/Nm3) ≤30
Bahan bakar sing ditrapake Blok antrasit, blok coke, blok petroleum coke, blok bahan bakar biomassa
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita