Dhuwur Recovery rasio Goyang meja gravitasi mesin

Katrangan singkat:

Bidang aplikasi: Konsentrasi gravitasi ing pabrik pangolahan mineral.
Bahan sing ditrapake: timah, tungsten, emas, perak, timah, seng, tantalum, niobium, wesi, mangan, titanium lan batu bara, lsp.
Kapasitas: 0.1-2.5 (t/h)


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Meja goyang yaiku konsentrator gravitasi sing digunakake kanggo misahake bahan-bahan berbutir halus.Iki digunakake kanggo misahake timah, tungsten, emas, perak, timbal, seng, tantalum, niobium, wesi, manganese, ferro-titanium, batu bara, lan sapiturute. lan inovasi kanggo nggawe nduweni karakteristik kapasitas Processing gedhe, tingkat Recovery dhuwur lan tingkat pengayaan dhuwur.

Kaluwihan produk:

Struktur kasebut prasaja, biaya panggunaan kurang, lan investasi dikurangi.
Kapasitas pangolahan gedhe, tingkat pemulihan sing dhuwur lan tingkat pengayaan sing dhuwur.
Efek saka prodhuk rampung apik, lan konsentrasi final lan tailing pungkasan bisa dipikolehi ing siji wektu
Dibandhingake karo proses tradisional, nduweni kaluwihan ora ana bahan kimia, konsumsi energi sing kurang, manajemen sing gampang, lsp.

Prinsip Kerja:

Meja goyang yaiku permukaan amben sing miring.Kanthi aksi gabungan gerakan reciprocating simetris saka slate mechanical lan aliran banyu lumahing lancip-lapisan condhong, partikel bijih sing anteng dilapisi lan zoned ing lumahing amben, supaya mineral diurutake miturut Kapadhetan beda.

Parameter produk:

Parameter teknis shaking table:

Kinerja model LS4500 LY3000 LY2100 LY1100
Ukuran layar (mm) 4500×1850×1560 3000×1620×1100 2100×1050×850 1100×500×430
dawa stroke (mm) 10-30 6-30 12-28 9-17
Frekuensi (tph) 240-420 210-320 250-450 280-460
Kemiringan horisontal 0-5 0-10 0-8 0-10
Range feeding (mm) 2-0.037 2-0.037 2-0.037 2-0.037
Kapadhetan panganan 10-30 10-30 10-30 10-30
Kapasitas 0.3-2.5 0.2-1.5 0.1-0.8 0.03-0.2
Konsumsi Banyu 0.4-0.7 0.3-1.5 0.2-1 0.1-0.5
Daya Motor kw 1.1 1.1 1.1 0.55
ukuran (mm) l * w * h 5600×1850×860 4075×1320×780 3040×1050×1020 1530×500×800
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita