Pemecah kerucut hidrolik silinder tunggal

Katrangan singkat:

Bidang aplikasi: cocok kanggo operasi crushing lan screening saka macem-macem agregat wedhi lan kerikil, crushing tambang, bangunan watu crushing operasi, etc.
Bahan sing ditrapake: medium lan nggoleki watu hard kayata bijih wesi, bijih emas, bijih logam non-ferrous, granit, kuarsit, basalt, lsp.
Ukuran Feed: ≤560mm
kapasitas: 27-1600t / h


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Kontrol mekanik, hidrolik lan cerdas terintegrasi, Mecru siji-silinder hydraulic cone crusher nganggo konsep lan teknologi desain anyar.Crusher nduweni kerucut ngangkat hidrolik, sing bisa langsung ngrampungake pangaturan bukaan discharge, proteksi pass wesi, proteksi rongga sing cetha, proteksi kakehan lan fungsi liyane sajrone produksi.Dibandhingake karo jinis mesin sing padha, rasio crushing luwih gedhe, efisiensi luwih dhuwur, lan materi sing diasilake seragam ing ukuran partikel.Kang digunakake digunakake ing macem-macem wedhi lan kerikil crushing lan kothak industri.

Kaluwihan produk:

1. Kontrol mekanik, hidrolik lan cerdas terintegrasi, operasi kasebut gampang lan trep, lan port discharge diatur kanthi siji tombol.
2. Siji mesin bisa ngganti macem-macem jinis growong crushing.Mesin kasebut dilengkapi pirang-pirang rongga crushing medium lan rongga crushing sing apik.Mung sawetara bagean kayata papan lining jinis rongga sing cocog kudu diganti kanggo ngowahi jinis rongga mesin.
3. Wis sistem kontrol produksi kanthi otomatis, kang trep lan cepet kanggo operate lan gampang kanggo karyawan kanggo operate.
4. Bahan rampung sing diasilake nduweni ukuran partikel sing seragam, lan pasir lan kerikil sing wis rampung nduweni kualitas apik lan wangun partikel sing apik.
5. Struktur peralatan punika relatif prasaja, kang luwih trep kanggo pangopènan mengko lan pengawasan, lan nemen nyuda wektu pangopènan.

uytr (2) uytr (1)

Prinsip Kerja:

Poros horisontal didorong dening motor kanggo muter, lan poros horisontal didorong dening gear kanggo muter poros eksentrik, banjur lengen eksentrik nyurung kerucut sing obah kanggo nggawe ayunan bunder, supaya bisa ngremukake lan ngremukake terus-terusan. bahan.Kanthi nyetel silinder hidrolik ing ngisor kerucut sing bisa dipindhah, kerucut sing bisa dipindhah bisa munggah lan mudhun supaya bisa nyetel ukuran port discharge kanthi gampang.

taun (3)
taun (2)
taun (1)

Parameter produk:

Parameter teknis cone crusher silinder tunggal

model Tipe rongga (mm) ukuran inlet maks (mm) Ukuran stopkontak min (kw) Daya maks
CSG420 S1 (ekstra kasar) 240 22 90
S2 (medium kasar) 200 19
CHG420 H1 (apik) 135 10
H2 (medium fine) 65 8
H3 (luwih apik) 38 4
CSG430 S1 (ekstra kasar) 360 25 160
S2 (medium kasar) 300 22
S3 (Kasar) 235 19
CHG430 H1 (apik) 185 13
H2 (medium fine) 90 10
H3 (luwih apik) 50 6
CSG440 S1 (ekstra kasar) 450 35 250
S2 (medium kasar) 400 29
S3 (Kasar) 300 25
CHG440 H1 (apik) 215 16
H2 (medium fine) 110 13
H3 (luwih apik) 70 8
CSG660 S1 (ekstra kasar) 560 41 315
S2 (medium kasar) 500 38
CHG660 H1 (apik) 275 16
H2 (medium fine) 135 16
H3 (luwih apik) 65 13
CHG870 H1 (apik) 300 22 520
H2 (medium fine) 155 19
H3 (luwih apik) 80 10
CHG890 H1 (apik) 370 25 750
H2 (medium fine) 195 22
H3 (luwih apik) 85 10
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita