Mesin gravitasi Spiral chute hemat energi

Katrangan singkat:

Aplikasi: pabrik konsentrasi, tambang,
Bahan sing ditrapake: bijih besi, ilmenit, kromit, pirit, zirkonit, rutile, monazite, bijih tungsten, bijih timah, bijih niobium, dll
Kapasitas produksi: 0.5-45T/h


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Spiral chute punika kombinasi saka kaluwihan saka spiral concentrator, goyang meja, centrifugal separator, iku cocok kanggo misahake ukuran 0.3-0.02 mm materi nggoleki biji wesi, ilmenite, chromite, pirit, zirkon, rutile, monazite, fosfor biji, tungsten, timah, tantalum, niobium lan logam non-ferrous liyane, logam langka lan obyek non-logam kang duwe prabédan gravitasi tartamtu.

Kaluwihan produk:

1, proses pamisahan stabil, gampang kanggo kontrol, kanggo ngidini sawetara saka sudhut konsentrasi bijih, rasio pengayaan dhuwur, tingkat Recovery dhuwur.
2. instalasi prasaja, operasi trep, investasi cilik lan efek cepet.
3, stabilitas pangolahan mineral, pemisahan bijih sing jelas.
4, supaya adoh saka Kelembapan, teyeng lan resistance karat.

Prinsip Kerja:

Bijih dikirim menyang rong bukaan feed ing ndhuwur meneng, nambah banyu tambahan, nyetel konsentrasi paddle bijih, Ores alami swirl mudhun saka dhuwur.Gaya centrifugal inersia diasilake ing aliran puteran bidang miring. Gravitasi spesifik, ukuran partikel lan wangun bijih. Kanthi gravitasi swirling lan gaya centrifugal, bijih lan wedhi dipisahake, konsentrasi mili menyang hopper konsentrasi lan disalurake. metu, lan tailings mili menyang hopper tailing wis piped menyang tank wedhi lan kosong, ngrampungke kabeh proses Processing Mineral.

Spiral chute (1)

Spiral chute (2)

Parameter produk:

Model Diameter njaba (mm) Diameter njero (mm) Jarak sekrup (mm) rasio span Gradien Jumlah utas Jumlah giliran Ukuran feed maksimal (mm) Kapadhetan tambang (%) Kapasitas (t/h) area lantai (㎡) Dhuwur (m)
D|2000 2000 2000 1200 0.6 9 2-4 3.5 0.04-0.4 20-40 15-45 5.7 6.8
D|1500 1500 1500 900 0.6 9 2-4 4 0.03-0.3 20-45 10-25 5.8 6.1
D|1200 1200 1200 720 0.6 9 2-4 4-5 0.03-0.3 30-50 4-6 2 5.23
540
LI900 900 900 540 0.4 9 2-3 4-5 0.03-0.3 30-50 2-3 1.2 4
360 0.6
LI600 600 600 390 0.4 9 1-2 4-5 0.02-0.2 30-50 0.8-12 0.5 2.6
360
LI400 400 400 180 0.45 9 1-2 4-5 0.02-0.2 30-50 0.5-0.2 0.25 1.3
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita