Mesin Klasifikasi Slurry Screw Tambang

Katrangan singkat:

Aplikasi: konsentrator, konsentrator gravitasi
Bahan sing ditrapake: pasir kuarsa, bijih emas, bijih besi, terak baja, bijih, lumpur halus, dll.


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Iki digunakake digunakake ing concentrator lan pabrik werni karo proses siklus tertutup saka pamisahan wedhi bijih, utawa digunakake ing concentrator gravitasi kanggo nggolongake wedhi bijih lan lendhut nggoleki, proses beneficiation logam klasifikasi ukuran partikel pulp, lan desliming ing operasi ngumbah bijih. mesin grading nduweni karakteristik struktur prasaja, karya dipercaya lan operasi trep.

jfghh

Kaluwihan produk:

1. Peralatan prasaja ing proses lan operasi, utamané cocok kanggo baris produksi wedhi gedhe lan medium-ukuran karo cara garing.
2, dhuwur tliti, fineness dhuwur saka klasifikasi, kanggo nyegah prodhuk saka gedhe banget partikel lan slag.
3. Struktur prasaja, kualitas apik lan resistance nyandhang dhuwur, produksi stabil lan operasi dipercaya.
4, operasi sing dipercaya, kualitas bubuk watu gampang dikontrol.
5, jurusan otomatisasi, operasi trep, karya stabil lan dipercaya.

Prinsip Kerja:

Klasifikasi spiral adhedhasar prinsip manawa ukuran lan gravitasi spesifik partikel padhet beda-beda, saengga kecepatan pemukiman ing cairan beda-beda.Partikel bijih sing apik ngambang ing banyu lan kebanjiran, lan partikel bijih kasar nglelebke ing ngisor tank lan didorong munggah dening sekrup kanggo klasifikasi mekanik.

hfgd (3)
hfgd (2)
hfgd (1)

Parameter produk:

Parameter teknis pengklasifikasi spiral

Model diameteripun meneng

(mm)

(mm)
dawa suling
Kacepetan spiral (t/d)Kapasitas daya (kw) (mm≤) ukuran (t)

bobot

wedhi
-bali
kebanjiran kanggo

nyopir

 

kanggo

minggah

 

dawa jembaré dhuwur
FG-3 300 3000 12-30 80-150 20 1.1 ---- 3850 490 1140 0.7
FG-5 500 4500 8-12.5 135-210 32 1.1 ---- 5430 680 1480 1.9
FG-7 750 5500 6-10 340-570 65 3 ---- 6720 980 1820 3.1
FG-10 1000 6500 5-8 675-1080 110 5.5 ---- 7590 1240 2380 4.9
FC-10 8400 675-1080 85 7.5 ---- 9600 1240 2680 6.2
FG-12 1200 6500 4-6 1170-1870 155 7.5 2.2 8180 1570 3110 8.5
FC-12 8400 1170-1870 120 7.5 2.2 10370 1540 3920 11.0
2FG-12 6500 2340-3740 310 15 4.4 8230 2790 3110 15.8
2FC-12 8400 2340-3740 240 15 4.4 10370 2790 3920 17.6
FG-15 1500 8300 4-6 1830-2740 235 7.5 2.2 10410 1880 4080 12.5
FC-15 10500 1830-2740 185 7.5 2.2 12670 1820 4890 16.8
2FG-15 8300 2280-5480 470 15 4.4 10410 3390 4080 22.1
2FC-15 10500 2280-5480 370 15 4.4 12670 3370 4890 30.7
FG-20 2000 8400 3.6-5.5 3290-5940 400 11-15 3 10790 2530 4490 20.5
FC-20 12900 3210-5940 320 11-15 3 15610 2530 5340 28.5
2FG-20 8400 7780-11880 800 22-30 6 11000 4600 4490 35.5
2FC-20 12900 7780-11880 640 22-30 6 15760 4600 5640 48.7
FG-24 2400 9130 3.67 6800 580 15 3 11650 2910 4970 26.8
FC-24 14130 6800 490 18.5 4 16580 2930 7190 41.0
2FG-24 9130 13600 1160 30 6 12710 5430 5690 45.8
2FC-24 14130 13700 910 37 8 17710 5430 8000 67.9
2FG-30 3000 12500 3.2 23300 1785 40 8 16020 6640 6350 73.0
2FC-30 14300 23300 1410 ---- ---- 17091 ---- 8680 84.8
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita