kaca_banner2

Tanduran stasioner

  • Mesin Pembuat Pasir Seri C

    Mesin Pembuat Pasir Seri C

    Aplikasi: digunakake ing bijih logam lan non-logam, bahan bangunan, stasiun nyawiji, mortir garing, wedhi lan watu ongko crushing lan industri liyane, uga digunakake digunakake ing wedhi mechanical lan watu mbentuk
    Bahan sing bisa ditrapake: kerikil, watu kuarsa, watu gamping, cobblestone, gangue batubara, basalt, granit, diabase, dll

    Ukuran partikel feed: 30-60mm
    Kemampuan nangani: 60-580t / h

  • Deep Cavity C series Jaw crusher

    Deep Cavity C series Jaw crusher

    Area aplikasi: pasir lan kerikil crushing, tambang crushing, bangunan stone crushing, produksi kimia, roadbed construction, construction infrastruktur, etc.
    Bahan sing ditrapake: kerikil kali, granit, basalt, bijih wesi, kuarsit lan watu hard medium-hard liyane.
    Ukuran feeding: 120-1500mm
    Kapasitas pangolahan: 65-1590t / h

  • Multi-silinder hidrolik cone crusher

    Multi-silinder hidrolik cone crusher

    Area aplikasi: pasir lan kerikil crushing, tambang crushing, bangunan stone crushing, produksi kimia, roadbed construction, infrastruktur, energi, etc.
    Bahan sing ditrapake: Kuarsa, kerikil kali, kalsit, dolomit, granit, basalt, bijih besi, watu gamping, diabase, bluestone, lan watu atos lan medium-hard liyane.
    Ukuran feeding: ≤450mm
    Kapasitas pangolahan: 45-1200t / h

  • Mesin layar geter sing efisien dhuwur

    Mesin layar geter sing efisien dhuwur

    Aplikasi Area: cocok kanggo quarry screening wedhi lan watu bahan, nanging uga kanggo construction daur ulang sampah, preparation batu bara, pertambangan, Mineral Processing, bahan bangunan, daya listrik lan industri kimia lan aplikasi screening liyane
    Bahan sing ditrapake: kuarsit, bijih besi, granit, basalt, diabase, serpih, kerikil, watu gamping, lsp
    Ukuran Feed: ≤200mm
    Kapasitas: 35-1000T / h

  • Mesin layar geter linear dewatering

    Mesin layar geter linear dewatering

    Orane katrangan aplikasi: tailings garing, banyu ngumbah wedhi, slime dewatering, nggoleki wedhi Recovery mesin, remediation lemah, perawatan lumpur, perawatan limbah, etc.
    Bahan: tailing besi, tailing emas, pasir kuarsa, pasir pengecoran, pasir bahan bangunan, dehidrasi kalium feldspar, limbah perkotaan, limbah industri, lumpur sungai, pengolahan lumpur, lumpur konstruksi, pengolahan lumpur pengeboran
    Ukuran pakan ≤5MM
    Kapasitas pangolahan: 30-600t / h

  • Mesin feeder Grizzly Mesh Vibrating

    Mesin feeder Grizzly Mesh Vibrating

    Aplikasi: digunakake digunakake ing wedhi lan watu crushing, tambang batu bara, Processing beneficiation, industri kimia, abrasive lan industri liyane saka operasi dipakani
    Bahan sing bisa ditrapake: kerikil, granit, basal, watu kuarsit, bijih besi, watu gamping
    Ukuran feed: 300-900mm
    Kapasitas pangolahan: 50-1000T / h

  • Mesin cuci pasir sing efektif

    Mesin cuci pasir sing efektif

    Area Aplikasi: cocok kanggo reresik, grading, ngresiki ing metalurgi, bahan bangunan, tenaga air lan industri liyane, lan kanggo ngumbah bahan alus lan kasar.
    Bahan sing Ditrapake: cocok kanggo metalurgi, bahan bangunan, tenaga air lan industri liyane ngumbah agregat pasir, grading, ngresiki, lsp
    Ukuran Feed: ≤10mm
    Kapasitas: 20-200T / h

  • Tipe Tugas Berat Impact Crusher

    Tipe Tugas Berat Impact Crusher

    Wilayah aplikasi: crushing pertambangan, konstruksi sepur, infrastruktur, dalan gedhe, energi, semen, kimia lan industri liyane
    Bahan sing ditrapake: macem-macem bijih kayata kerikil kali, granit, bijih besi, watu gamping, slag, kuarsit, limbah konstruksi, pasir lan agregat kerikil, lsp.
    Ukuran feed: ≤1000mm
    Kapasitas: 60-700t / h
    introduksi produk:

  • Pemecah kerucut hidrolik silinder tunggal

    Pemecah kerucut hidrolik silinder tunggal

    Bidang aplikasi: cocok kanggo operasi crushing lan screening saka macem-macem agregat wedhi lan kerikil, crushing tambang, bangunan watu crushing operasi, etc.
    Bahan sing ditrapake: medium lan nggoleki watu hard kayata bijih wesi, bijih emas, bijih logam non-ferrous, granit, kuarsit, basalt, lsp.
    Ukuran Feed: ≤560mm
    kapasitas: 27-1600t / h