Mesin feeder Grizzly Mesh Vibrating

Katrangan singkat:

Aplikasi: digunakake digunakake ing wedhi lan watu crushing, tambang batu bara, Processing beneficiation, industri kimia, abrasive lan industri liyane saka operasi dipakani
Bahan sing bisa ditrapake: kerikil, granit, basal, watu kuarsit, bijih besi, watu gamping
Ukuran feed: 300-900mm
Kapasitas pangolahan: 50-1000T / h


introduksi produk

Kasus produk sing gegandhengan

Pengenalan produk:

Vibrating feeder uga dikenal minangka vibrating feeder.Kanthi feeder geter iki, Blok lan bahan granular bisa roto-roto, ajeg lan terus-terusan diwènèhaké menyang piranti panampa materi saka bin panyimpenan ing proses produksi, Ing baris produksi wedhi lan watu, feeder geter bisa nyedhiyani dipakani terus lan seragam kanggo mesin crushing, lan screening kasar kanggo materi.Kang digunakake digunakake ing wedhi lan kerikil crushing, pertambangan batu bara, Processing beneficiation, kimia, abrasive lan industri liyane saka operasi dipakani, lan peralatan crushing lan screening gabungan.

Kaluwihan produk:

1, ukuran cilik, bobot entheng, struktur prasaja.
2, efficiency dhuwur, kapasitas dipakani gedhe.
3, dipakani seragam, kinerja terus-terusan apik.
4, desain kothak khusus, bisa nyegah clogging materi.
5, nggunakake desain struktur tertutup, bisa nyegah polusi bledug, tekan standar dipakani pangayoman lingkungan.

Prinsip Kerja:

Feeder geter kasusun saka pakan pakan, exciter geter, dhukungan spring, lan piranti transmisi.Sumber geter saka feed geter trough punika exciter geter, kang dumadi saka loro shafts eksentrik (aktif lan pasif) lan pasangan pindah.Motor drive poros aktif liwat V-sabuk, lan pindah ing batang aktif bolong karo batang pasif.Nalika muter, shafts aktif lan pasif muter ing arah ngelawan ing wektu sing padha lan banjur nggawe tank kedher lan aliran materi terus-terusan, kanggo entuk tujuan ngirim bahan.

DSCN1083
IMG_1011
IMG_1012

Parameter produk:

model Ukuran feeder maksimal kapasitas Model motor daya motor bobot Ukuran hopper
ZSW-300x85 450 55-80 Y-160L-6 11 3.8 3000x850
ZSW-380x96 500 90-150 Y-160L-6 11 4.6 3800x960
ZSW-420x110 600 120-320 Y-180L-6 15 5.3 4200x1100
ZSW-490x110 600 150-350 Y-180L-6 15 5.8 4900x1100
ZSW-490x130 750 250-450 Y-200L-6 22 6.5 4900x1300
ZSW-600x130 750 300-560 Y-200L-6 22 7.8 6000x1300
ZSW-600x150 900 500-800 Y-225M-6 30 10.5 6000x1500
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita